Hirdetés
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris1983107
tag
Szia!
Tudnál mondani akkor valami címet, ami igazán "eye candy" ? Azért is érdekelne, mert én eddig pont az Aquaman-től f****m le a bokám a legjobban otthon az OLED-en. Nekem ennél komolyabb látvány és színvilág még nem jött át filmből. Pedig, nem is lemezről, hanem csak mkv-ból néztem. (Bár úgy tudom, hogy a bitrate-en nem változtatnak amikor remux-olják?!) Sőt, nem vettem észre azt sem, hogy ez csak "upscale"
Mit lenne érdemes megnézni akkor ami igazán adja? 
-
Pro Koryak
addikt
Ez nem így van, szerintem.
Ha nem volt sehol feltüntetve, hogy "az akció vagy a készlet erejéig", akkor szerintem átba..ták őket.
Amíg tart az akció, nem módosíthatja az árát + van valami olyasmi is, hogy 24óra=1 napon belül sem változtathatja meg az árat.
Az MM akciója 04.07-ig tart.Pont a múltkori emag = átverős akciónál volt téma. Ott is még aznap változott vissza a B8 akciós ára a teljes árra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron 256GB 2,5" SATA SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mobilról nehéz a fórum élet.
Mit lenne érdemes megnézni akkor ami igazán adja? 
Vhiktor