Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
EasyLife
aktív tag
Van egy sejtésem, hogy ezeket grafikusok 16 bitben készítik a tv meg ugye azt nem tudja ezért lesz ilyen a végeredmény…
Érdekes, hogy a Netflix app mennyivel jobban be van épülve a tv szoftverébe. Gyorsabban nyílik meg, sokkal fluidabb nem szaggat. Hbo és Primeba mindig újra be kell jelentkezni ha megnyitom és viszonylag sokáig töltenek. De pl az apple tv is viszonylag gyors és nem szaggat barangolás közben. Vagy nem tudnak szoftvert írni vagy az lg mélyebbre rendszer szinten a Netflixet és az applet.
-
Sennalacy
aktív tag
Érdekes, mert korábban amikor beírtam ezeket az adatokat szintén ugyanígy feketeség fogadott. Én azt gondoltam, hogy az új értékekkel látnom kéne a képet és ha nem akkor nem is talált semmit, de most így "vakon" rányomtam a "hozzáad" gombra, mire kiírta, hogy 4 program hozzáadva és megjelent az SD adás képe. Kilépve pedig láttam a listában a HD és az M5 két verzióját is. Köszi!
dh66e: Igen ezek megvoltak, de neked is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor