- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
EasyLife
aktív tag
Van egy sejtésem, hogy ezeket grafikusok 16 bitben készítik a tv meg ugye azt nem tudja ezért lesz ilyen a végeredmény…
Érdekes, hogy a Netflix app mennyivel jobban be van épülve a tv szoftverébe. Gyorsabban nyílik meg, sokkal fluidabb nem szaggat. Hbo és Primeba mindig újra be kell jelentkezni ha megnyitom és viszonylag sokáig töltenek. De pl az apple tv is viszonylag gyors és nem szaggat barangolás közben. Vagy nem tudnak szoftvert írni vagy az lg mélyebbre rendszer szinten a Netflixet és az applet.
-
Sennalacy
aktív tag
Érdekes, mert korábban amikor beírtam ezeket az adatokat szintén ugyanígy feketeség fogadott. Én azt gondoltam, hogy az új értékekkel látnom kéne a képet és ha nem akkor nem is talált semmit, de most így "vakon" rányomtam a "hozzáad" gombra, mire kiírta, hogy 4 program hozzáadva és megjelent az SD adás képe. Kilépve pedig láttam a listában a HD és az M5 két verzióját is. Köszi!
dh66e: Igen ezek megvoltak, de neked is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged