-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
snpetit
aktív tag
válasz
Blas109 #55791 üzenetére
Írtam C9-től lefelé. CX-re nincs. Vagy a webos verzió vagy a DTS kivétele miatt.
#55781Strezi
GOT alatt nem csak nekem van problémám. Vagy szerencsés darabod, vagy nem vetted észre. Régi probléma.
Felirattal nézve azonnal feltűnik, hogy nem okés.
Minden szar ki van kapcsolva ami okozhatja, csak a szerviz menüben nem turkáltam még, hogy kikapcsoljam. -
xerobyte
aktív tag
válasz
Blas109 #51031 üzenetére
Láttam, hogy kaptál megnyugtató választ a tudja-e a CX a 4K@120HZ+HDR+VRR-t jelenleg kérdésre, de én még ezzel ellentétesen gondolom: még mindig NEM jó.
FW frissítés ide-oda, ha megküldöd 90-110 fps közötti játékkal hdr vrr módban a cx-et egy új rtx kártyáról, akkor még mindig nem tökéletes, villódzik. Én a falra másznék tőle. PS5 4K@60 VRR-ra valszeg jó lesz, de ez még csak tipp.
A stop the FOMO-s srácon kívül Vincent Teoh-t éri meg követni.
TL;DR: az új konzolok érkezésével ki fog szakadni a hisztizacskó rendesen, főleg, ha az LG-nek lesz fw frissítéssel nem javítható bugja is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Milyen széket vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- További aktív témák...
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged