- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
salapp
addikt
válasz
newclass #57752 üzenetére
Garancia időn túl két lehetőséged van: 1. Használod így tovább 2. Veszel újat.
Illetve még egyet megpróbálnék a helyedben (ha hivatalos magyarországi viszonteladótól származik és nem idősebb 3 évnél): Jelezni az LG ügyfélszolgálatának a problémát, és hátha méltányos szavatossági alapon mégis cserélik a panelt. -
Ren Hoek
veterán
válasz
newclass #12066 üzenetére
Ne érezd kellemetlenül magad emiatt, az elállás erre való. Nem felelt meg a termék és kész.
Szerintem nyugodtan vegyél újra OLED-et, LCD-nél is rengeteg gyártási hiba fordul elő... Egyik sem tökéletes technológia. (Sőt az LCD bonyolultabb panelfelépítésű...és egyébként egy rakás sz.r OLED-hez képest
)
Nevezhetjük egyedinek, az előző ha jól rémlik, 6-os széria volt.Bár ilyen esetben, a panelcsere is jó megoldás lehet, és eddig jók a tapasztalatok az LG szervízzel (engedték ellenőrizni a panelminőséget) ... és a TV-t se kell mozgatni. Szerintem fontold meg. Hip-hop kikapják és ott az új panel
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
newclass #12073 üzenetére
Igen, most már azt is merem mondani hogy sokkal jobb az új panel. Szervizzel is beszéltem hogy mi van ha rosszabb lesz? Mondták hogy azt is cserélik ha netán tényleg rosszabb lenne. Szóval nem igazán kockázatos a javítása szerintem. De gondold át alaposan.. Te döntesz.
-
dgyuri0123
nagyúr
-
Ren Hoek
veterán
válasz
newclass #12037 üzenetére
Ez megérne egy szervízt az fix, szerintem panelcsere....
Biztosan nem beégés, mert így nem ég be semmi. Volt már itt a topicban valami ilyesmi, mintha "beázott" volna a sarka. Persze nyilván nem ázott be, csak hasonló a jelenség. Ilyenkor lehet a ragasztás, laminálás hibás.
-
Batyops
aktív tag
válasz
newclass #8441 üzenetére
Konzollal használom a B7v-t még nem vettem észre semmit bár igaz csak egyszer néztem konkrétan ilyen szürke full képernyős képpel ,de akkor már vagy 2 hónapja használtam. Szóval még olyan régóta nem nyúzom de ha nállam játékkal megy akkor kb 90%-ban Hdr-ben ott meg Oled fény meg a kontraszt 100.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest