- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
salapp
addikt
válasz
newclass #57752 üzenetére
Garancia időn túl két lehetőséged van: 1. Használod így tovább 2. Veszel újat.
Illetve még egyet megpróbálnék a helyedben (ha hivatalos magyarországi viszonteladótól származik és nem idősebb 3 évnél): Jelezni az LG ügyfélszolgálatának a problémát, és hátha méltányos szavatossági alapon mégis cserélik a panelt. -
Ren Hoek
veterán
válasz
newclass #12066 üzenetére
Ne érezd kellemetlenül magad emiatt, az elállás erre való. Nem felelt meg a termék és kész.
Szerintem nyugodtan vegyél újra OLED-et, LCD-nél is rengeteg gyártási hiba fordul elő... Egyik sem tökéletes technológia. (Sőt az LCD bonyolultabb panelfelépítésű...és egyébként egy rakás sz.r OLED-hez képest
)
Nevezhetjük egyedinek, az előző ha jól rémlik, 6-os széria volt.Bár ilyen esetben, a panelcsere is jó megoldás lehet, és eddig jók a tapasztalatok az LG szervízzel (engedték ellenőrizni a panelminőséget) ... és a TV-t se kell mozgatni. Szerintem fontold meg. Hip-hop kikapják és ott az új panel
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
newclass #12073 üzenetére
Igen, most már azt is merem mondani hogy sokkal jobb az új panel. Szervizzel is beszéltem hogy mi van ha rosszabb lesz? Mondták hogy azt is cserélik ha netán tényleg rosszabb lenne. Szóval nem igazán kockázatos a javítása szerintem. De gondold át alaposan.. Te döntesz.
-
dgyuri0123
nagyúr
-
Ren Hoek
veterán
válasz
newclass #12037 üzenetére
Ez megérne egy szervízt az fix, szerintem panelcsere....
Biztosan nem beégés, mert így nem ég be semmi. Volt már itt a topicban valami ilyesmi, mintha "beázott" volna a sarka. Persze nyilván nem ázott be, csak hasonló a jelenség. Ilyenkor lehet a ragasztás, laminálás hibás.
-
Batyops
aktív tag
válasz
newclass #8441 üzenetére
Konzollal használom a B7v-t még nem vettem észre semmit bár igaz csak egyszer néztem konkrétan ilyen szürke full képernyős képpel ,de akkor már vagy 2 hónapja használtam. Szóval még olyan régóta nem nyúzom de ha nállam játékkal megy akkor kb 90%-ban Hdr-ben ott meg Oled fény meg a kontraszt 100.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vírusirtó topic
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Üzleti vita és megbeszélés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest