- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz
huby80 #112781 üzenetére
Kb. 3-4 napja tűnt el fórumbejegyzések alapján. Az RTL+ kb. 2 hétig nem volt az S90C-n az egyik fw update után. Gondolom pár nap múlva lesz ismét Yettel TV. Az is érdekes, hogy a Samsung store-ban nem folyamatos egy app elérhetősége, hanem frissítéskor valamennyi szünet van. A google store-ban valószínűleg azért folyamatos a frissítés (telekom box-on néztem van androidTV-s yettel app).
-
alaves
addikt
válasz
huby80 #112779 üzenetére
A Yettel és a Samsung chat sem tudja mikor kerül vissza a Yettel TV app a store-ba. Egyébként érthetetlen, hogy az informatikához ilyen közel álló cégeknél miért nincs tisztességesen elérhető, mindenre kiterjedő adatelérés. Miért nem tudja az ügyf.szolg. háttérmunkatársa elérni a szoftverfejlesztőket pl. a Yettel-nél, ahol valószínűleg tudják, hogy mikor kerül vissza az app a store-ba. A 2023, 2024 Samsung TV-ken jelenleg biztosan nem elérhető a legfrisseb fw-kkel. 2025-öt írunk, de komolyan.
-
John D'oh
aktív tag
válasz
huby80 #112569 üzenetére
Innen látszik csak igazán hogy fogalma se volt arról, hogy miről beszél, vagy csak simán a képedbe hazudott. A QD paneles S90D-nek semmi hátránya nincs abbol, hogy "csak HDR-t" támogat, és még így is szebb képet ad ráadásul mint a C4 DV-ben.
A magam részéről mivel 100%-ban külső lejátszóról nézek mindent, még előny is az S95D-n hogy elég volt egy 10ezeres VontarX4, és nem kell egy 70ezres Ugoos AM6B Plus a Dolby Vision támogatás miatt, plusz azon sem kell mérgelődnöm, hogy ha csak HDR-ben van a forrás amit nézek. Persze lehetne ezt is ignorálni az LG-n, de azért ott motoszkálna az emberben, hogy ha a TV támogatja akkor játszuk le már DV-ben.
-
zsistvan7
kezdő
válasz
huby80 #112569 üzenetére
Szerintem azért egy kicsit árnyaltabb a kép, az vitán felül áll hogy képminőségben jobb a Samsung.
De mint írtad korábban sima tv nézésre is sokat használnád, a tesztek alapján az LG jobb lehet gyengébb minőségű tartalmaknál.
A Magic Remote nagyon jól jön tv csatornák nézése közben, a görgővel egy pillanat alatt végig lehet pörgetni a csatornákat, a felvétel kezelés, stb.
De az is igaz hogy sokan nem szeretik a Magic Remote-t.
A lényeg hogy sokat számít az is hogy mire akarod használni, aki pl. csak streamingre vagy játékra használja annak szerintem kevésbé fontos a tv rendszerének működése, mint annak aki pl. sok kábel tv-t néz rajta. -
ρσгτσ
addikt
válasz
huby80 #112573 üzenetére
Mert értékesít az LG -nek. Hogy ki milyen módszerekkel teszi ezt, az más kérdés. De amúgy ez megszokott. A legtöbben valamilyen márka felé próbálnak terelni, és sokszor eléggé alapszintű ismereteik vannak.
Meg ajánlani szokták a bolti kalibrációt is, amit szintén engedj el a füled mellett.
-
hunspikey
őstag
válasz
huby80 #112516 üzenetére
Hát ha nincs kamera, akkor nem tud arról a képről ami a TV-ben keletkezik, tehát a beépített streaming appok képét nem tudja feldolgozni - ilyenkor külsős hdmi-s eszközt kell használnod.
A kemarás szerintem teljesen jó, főleg, hogy én faszán rájöttem, hogy NEM KELL a TV tetejére tenni elég csak lazán elé hanyatt dobni - a szoftver tudja ezt a fajta elhelyezést is és szépen helyesen kezeli a képet.
-
hunspikey
őstag
válasz
huby80 #112507 üzenetére
én 77 colos LG G3-at alakítottam philipsesre govee-val - dual kamerás verzióval, hogy streaming is jól menjen. SDR esetén makulátlan, HDR-nél néha kicsit színt téveszt, értsd a nagyon világos árnyalatokat kéknek látja de ez egyáltalán nem zavaró, cserébe iszonyú frankó és pihentető vele TV-zni!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni időjárás-állomás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest