- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
powerup2
addikt
válasz
_Balee_ #75443 üzenetére
Hát én este fotóztam le az órát és már most túl léptük a napi 7KW fogyasztást. Igaz ma megy a főzőlap 3 órája mert barack lekvár befőzés megy. De ami megy ezen kivül két hűtő és ma egyszer ment a mosogatógép. Tv be sem volt kapcsolva klima sem most ültem le a géphez. Este már a háznál a külső villágitás sem ég pedig az is ledes és bent is minden energia takarékos led. Szerintem ennél jobban nem lehet spórolni. De persze van fogyasztó itthon mert van 3 oled tv is. meg az aláirásomba lehet látni milyen a mozim. De az sem megy állandóan. Szerintem ez a 210KW per hó nagyon nem az átlag. Most egy család szimplán főz meg megy a mosogatógép meg a hűtő és túl is lépi a napi mennyiséget amivel a rezsicsökkentést kitudná használni. Én úgy gondolom sok átlagos család lesz gondba. Csak nem mellékes ma a 8. boltba kaptam cukrot mert nincs!!! nem csak energia probléma lesz hanem élelmiszer is hamarosan.
-
-
-
JulianSinulf
őstag
válasz
_Balee_ #74864 üzenetére
Én 83-ason is vígan nézem az SD-ket, mert régi és nem újították fel HD-ra. Ráadásul még 4:3-as képarány is. De nincs vele gondom. Semmivel sem rosszabb, mint 55-ösön. Szóval emiatt ne aggódj.
A tényleges "TV" része nem tudom milyen, mert nem nézek semmilyen csatornát, a falba sincs bedugva, se beltéri, se box. Csak PC és PS. Még netet sem kapott, nehogy megjelenjenek kéretlen reklámok, mint a samsung-nál. -
salapp
addikt
válasz
_Balee_ #74832 üzenetére
Játékra a 77"-est. Ha büntetnéd magad telekom iptv-n gagyi tartalommal, agyonvagdosott és rothadásig ismételt filmekkel megszakított reklámokkal vagy van hatalmas dvd gyűjteményed, egyéb SD/720p anyagok garmadájával, amiket nem tudsz és/vagy akarsz HD-ben megszerezni, akkor legfeljebb a 65".
-
JulianSinulf
őstag
válasz
_Balee_ #74832 üzenetére
3,5 méterről én a 83"-ost választottam, -0,5-ös szemmel. A szemüveget nem szeretem.
A számítógép is ezen megy és még éppen jól látom.
Mikor belőttem a méretet, feltétel volt, hogy a kanapéról tudjak játszani, szintén PS5-ön.
A legegyszerűbb megoldás, ha a jelenlegire rádugsz egy számítógépet és elkezded nagyítani a böngésző oldalainak méretét. Ha megvan a százalék, akkor a jelenlegi képátlót százalékosan felnagyítod és meglesz, hogy elég a 65" vagy kell a 77".
Ez alapján a 77" éppen nem lett volna jó nekem, kb. 20-30 cm-t előre kellett hajolnom, hogy ne erőlködjön a szemem. 65"-ban nem gondolkodtam, 55"-osról váltottam és úgy 2-2,5 méterre ültem előtte, úgy jó volt. Ez alapján neked jó lehet a 65" is.
Ha tehetném, akkor én már a 90" fölöttit nézegetném, de ez több okból sem lehetséges. 1 hónapja van meg a TV, de már nem is tűnik olyan nagynak... -
salapp
addikt
válasz
_Balee_ #74676 üzenetére
Ha jól megbirkózik a készülék a 4K alatti felbontással, akkor is 2-25 méterig inkább 65" és 2,5 méter felett 77", 4 méter felett már 83" vagy projektor az ideális.
tthom: Ahogy alaves is írja, a 65A80/83J paneljén van egy semi-glossy bevonat. Van ilyenünk itthon. Éppen csak arra való, de arra tökéletes, hogy nem éles kontúrokkal jelenik meg benne a tárgyak tükörképe. Szerintem ez neked is elegendő lenne. A képe (720p-től felfelé már akár 1 méterről is) pazar, lapos tévékhez mérten a hangja is szerethető az acoustic surface audio megoldás miatt. Ajánlom.
-
salapp
addikt
válasz
_Balee_ #74504 üzenetére
Hát, Sony, pláne Panasonic OLED-eket nagyon della-nem-számít, NERet vágtam az országon kisbírónak kell lenni, hogy a megjelenés utáni fél éven belüli horror árakon vegyen az ember.
Fontos, hogy az idei modell legyen? Nem tudom, van most olyan tulajdonság, ami a tavalyi modellben még nem volt és must have? (A8 -> A80J között pl. jött a VRR, ami sokaknak számít)
MM-ben most a 65A83J 600ezer, kifutása felé járva. Az idei meg, tényleg annyi? Ilyen beteg nyitóár még sosem volt szerintem.
A 77A83J is "csak" 1,15M, de volt már 980ezer is pár hónapja MM-ben.
Én inkább kifutóban vettem, mellé meg az 5 év Sony garanciát. -
Madwe
nagyúr
válasz
_Balee_ #51670 üzenetére
Én speciel csak hivatalos lg partnerektől vennék lg tv-t, a biztos garanciaintézés végett (ha probléma van s nem hivatalos, kicsit macerásabb, főleg ha csere lesz, de elöbb utóbb elintézik ott is...)
[link] oldal alján
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest