Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
Nálam biztos nem okoz beégést az sdr 15 hdr 30-as oled fénnyel, pedig már 5000 óra van a CX-emben.
De sok sötét horror játékot tolok, és rohadt zavaró volt, hogy állandóan levette a fényt, majd mikor valami világosabb helyre értem meg felnyomta. Nem régóta kapcsoltam ki, de biztos sokkal jobb lesz így játszani, engem marhára zavart. -
Vhiktor
Topikgazda
Nincs itthon C1-em.
A garanciaveszteshez nem tudok hozzaszolni, max ha baj van akkor szervizbe küldés előtt vissza kell állítani:)
Ismerek olyanokat akik már kicsomagolas után kikapcsoltak ezeket, semmi baj nem lett belőle, de ezt nem merem javasolni senkinek, mindenki csak saját felelősségére tegye ezt meg.
-
madkiller
őstag
Nálam hosszabb yt videón még nem csinálta érdekes. Mondjuk én hosszabban max autó teszteket vagy valamilyen tech tesztet szoktam nézni, a pici meg órákig nézi, hogy játszanak matchboxokkal, de még nem találkoztam a jelenséggel. Max psen, ha magára hagytam a gépet 5 percre, de ott meg ahogy írod kontroller érintésre egyből visszaáll.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában 4 év garancia
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De sok sötét horror játékot tolok, és rohadt zavaró volt, hogy állandóan levette a fényt, majd mikor valami világosabb helyre értem meg felnyomta. Nem régóta kapcsoltam ki, de biztos sokkal jobb lesz így játszani, engem marhára zavart.
Vhiktor