-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz
bexinho23 #77383 üzenetére
A szerviz menüben rögzített 2000 üzemóra utáni 1 órás pixelfrissítő futott le. A folyamatot ekkor is ~7 perces kompenzációval kezdi, 7 perc után kattan (csak az LG), ezt követően ~50 percet hűl a kijelző, majd következik az 1 pixeles vízszintes fehér vonal átfutása a kijelzőn egyszer (nagyobb áramot fog adni a jövőben azoknál a pixeleknél, ahol fénysűrűség csökkenést mért).
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
bexinho23 #77381 üzenetére
Pár napja nekem is kiírta. Űgyben feküdve már félig aludva ki akartam kapcsolni, ott nyomkodtam, a power gombot mint a hülye, nem kapcsolt ki, aztán odafordultam és akkor látom, hogy kiírta a tv. hogy frissíteni fog. Azt hittem a nagy 2000-es lesz, de kb. 6 perc után kattant.
-
wallace 234
őstag
válasz
bexinho23 #63074 üzenetére
Hdr tartalmaknál másképp működik a tv! Ott mehet a 100 as oled fény! Nem okoz neki problémát! Fölöslegesen nem kell futtatni a pixel frissítést! Ha nem látsz problémát, hagyd azt a frissítést. Amit kell úgy is automatikusan elvégzi! Ha 4 óránál többet ment. Utána ha eléri a 2000 órát, akkor meg le megy a nagy frissítés! Szóval nem kell túl kombinálni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest