- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat76
őstag
válasz
cyberdachs #108239 üzenetére
Egyáltalán nem szűk keresztmetszet, bőven bírja az USB 2.0, én a C4-en 200-300Mbps videókat nézek gond nélkül USB Pendrive-ról, nem tudom mivel nyújt többet egy 100e.ft feletti média lejátszó??
-
Tyrone89
aktív tag
válasz
cyberdachs #108246 üzenetére
itthon tudomásom szerint nincs forgalmazva, de pl egy Dune HD Pro Vision 4K megfelelő lehet simán. A Coreelec-et is rá lehet varázsolni, ha szükséges számodra a Dolby Vision FEL. Mert azt nem tudja a Dune alapjáraton, függetlenül attól hogy a gyártói oldalon a tulajdonságok között az van írva hogy igen. Lejátssza a FEL anyagokat, de a FEL réteget nem használja fel. Egyébként ez a FEL dolog tényleg, valós hozzáadott érték az ezt tartalmazó filmeknél, DE és ez egy nagy de, lehet élni nélküle, mert az emberi szem a szűk keresztmetszet hogy látod e, illetve mennyire látnád a különbséget pl egy normál P8 DV és egy P7 FEL anyag között. Egymás mellett nézve nyilván látható lenne, de egymás után nézve nagyon nagyon nehéz lenne megmondani melyiket láttad éppen
Itt láthatod kb mit ad a FEL pluszban. Hogy ez Számodra megéri e a Coreelec használatát azt Te tudod eldönteni. Ha nem érzed szükségét a FEL-nek, bőven megfelelő a Dune rendszere és képességei
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
cyberdachs #108242 üzenetére
Ha van egy kis telepítési kedv akkor egy ugoos am6b plus vagy dune bizonyos lejatszoi amiben a megfelelo chip van, ezet majd a többiek megirjak, mindig elfelejtem a típust. Ezekre coreelecet kell telepíteni. Nekem ugoos am6b plus van erre a célra.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
cyberdachs #108239 üzenetére
Ha már ennyit elkoltesz egy tvre akkor szerintem kb kötelező hozza venni egy normális média lejátszót és probléma megoldva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Wuthering Waves
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Új Steelseries Arctis Nova 4 Wireless gamer fejhallgató 1 év garanciával
- Urmet Dialog PA3120 180 wattos digitális erősítő 1 év garanciával
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest