- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Íme az új Android Auto!
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
válasz
gyuromoj #89713 üzenetére
Szerintem van értelme, hiszen fényerőben nyersz illetve szintér méretben is, hiszen az S90C QD OLED sokkal nagyobb színteret képes ábrázolni mint a C1 WOLED panelja értsd a primérenkénti fénysűrűsége sokkal-sokkal nagyobb.
Csak bírd a Samsung "okos" rendszerét illetve az ügyfélszolgálat nem szolgáltatását....
-
ribarszki
őstag
válasz
gyuromoj #77134 üzenetére
A Stell kiváló márka! De van ennél sokkal jobb típusa is. Az 1005b, amire fel lehet akasztani a tévét. Sokkal könnyebb installálni, és felrakni a tévét, masszívabb is a szerkezet!
Nézd, itt elég részletesen írtam róla, képekkel.A vályogfalhoz nem tudok hozzászólni..
-
Rogiii
aktív tag
válasz
gyuromoj #59235 üzenetére
Ugyanez nekem is a dilemmám. Nagyon vonzó áron van most a Philips oled805, de én is elég sokat játszok és nincs rajta ugye hdmi2.1.
Két dolgot tudsz tenni.
Vagy megveszed az Lg Cx-et vagy megvárod az idei modelleket. Azokon nagy valószínűséggel minden márkánál megjelenik már a hdmi 2.1 támogatás. Csak ugye az induló ára mindegyiknek magasabb lesz mint a most kifutó szériának. -
-
Fuzke89
lelkes újonc
válasz
gyuromoj #58797 üzenetére
Akkor ez most egy BEST DEAL lenne annak, aki 65-ös méretben keres TV-t? Vagy lesz ez még ennyi később? Mondjuk a novemberi BF-kor?
Vagy most akkor hogyan álltok a CX szériához? Jó, rossz? Mernétek venni, ajánlani? (a kérdés nem kifejezetten Neked szó, szívesen várom mások véleményét is)
-
-
xerobyte
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged