Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Nem oled, de na...
Jó ismerősöm, azért mert megteheti, az összes háztartási gépét a Panasonictól rendelte. Kérdezem tőle, hogy mennyire vált be? Aszongya': mosógép halott, a mosógép váza/külső burkolata elrohadt 4 év alatt. ?? A mosogatógépben az edénytartó kosár szértohadt, lemállott róla a "műanyag" borítás és letörnek a tányértartó fülek. Én meg hitetlenkedve kérdeztem, hogy ugye csak poén, mire ő... háát, bárcsak az lenne. -
Igen szerintem jobb a Sony és Pana minőségbiztosítási rendszere.
Nekem nem kell bizonyítanom semmit én nem írtam butaságokat. Szerintem pont ez egy urban legend, félrevezetés amit most te terjesztesz.
Ilyet egy szakmaim portálon leírni ,hogy egyforma lenne a minőségbiztosítás a különböző gyártóknak még soha nem olvastam és ezt Urban legendezni... ezt majd mond meg a telefongyártóknak is akik egyforma Chipsettel vagy kijelzővel dolgoznak, a Laptop gyártóknak, és az autógyártóknak is akik egy helyről veszik a befecskendezőrendszert, a hardvereket...kérlek bizonyítsd be hogy ugyan annyi selejt A Panasonic és a Sony között ugyan annyi van Tintinggel és pixelhibával.és fordítsuk meg ezt a dolgot. Attól hogy ezt leírod ez szerintem nem igaz.
Szerinted ha veszel 10-10-10 darab LG- Sony - Pana Tv-t azoknál totálisan egyforma darabszámban lesz lesz a tinting / felhősödés pixelhiba mindegyik márkánál. Szerintem meglepődnél.de kérlek mutass rá valamit hogy szerinted egyforma az összes gyártó MEO rendszere és egy LG ugyan úgy ellenőriz és tűréshatárral dolgozik mint egy Panasonic
És ezt nem akartam kifordítani LG vel szemben, mert szerintem jó TV ik vannak de ne essünk át a ló másik oldalára hogy minden gyártó egyforma és nincs köztük különbség.dgyuri0123:
Aki Panasonicban gondolkodik háztartási kis és nagy gépekben az rossz lóra tesz. Nagyjából átcímkéznek...
Szerencsére ez egy OLED topik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Google Pixel topik
- Windows 11
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Tesla topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jó ismerősöm, azért mert megteheti, az összes háztartási gépét a Panasonictól rendelte. Kérdezem tőle, hogy mennyire vált be? Aszongya': mosógép halott, a mosógép váza/külső burkolata elrohadt 4 év alatt. ?? A mosogatógépben az edénytartó kosár szértohadt, lemállott róla a "műanyag" borítás és letörnek a tányértartó fülek. Én meg hitetlenkedve kérdeztem, hogy ugye csak poén, mire ő... háát, bárcsak az lenne.
Vhiktor