Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
salapp
üzenetére
Írok néhány dolgot, amit tapasztaltam.
Philips 65OLED804:
- ami nem tetszett, hogy kicsomagoláskor, illetve sajnos visszacsomagoláskor brutálisan recseg-ropog. Voltak olyan pillanatok, hogy unokaöcsémmel félbe hagytuk a kibontást, annyira durva hangokat adott ki, szóval anyaghasználat nem valami jó. Ráadásul csavarozni kell a lábát, nem csak becsúsztatni, mint a Sonynál. Sony-nál anyaghasználat csillagos ötös, egy recsegő hangot nem adott ki a TV.
- ami még nem tetszett, hogy ugye sajnos elromlott. Ez minden negatívum a Philipsről. Persze ez utóbbi elég nagy
Jöjjön az, ami tetszett a Philipsben, de igazából nem fontos:
- Ambilight, nekem bejön, én horroros vagyok, sötét filmekhez meg nem nagyon illik, csak néha használtam emiatt, szóval tartalom függő.
- A TV hangszórója nagyon jó. Ha az ember nem akarja bekapcsolni hirtelen valami miatt a h.mozirendszerét, nagyon korrekt, Sony elbújhat mellette.
- Nagyon gyors a rendszer. A Sony A8 sem lassú, de a Philips azonnal reagál mindenre.Ami már fontosabb, képminőség:
- A Philips sokkal jobban kezeli, ha egy filmet csak gyengébb minőségben játszok le: például a 4-5-6 GB-os "virágboltban" lévő WEB-DL-es horrorok. Néhol a Sony brutálisan betud zajosodni, ilyet a Philips nem csinál, de amúgy az 55EG910V full HD-s LG sem. Ha nem láttam volna a Philipset, akkor a Sony-n lévő jelenséget betudnám annak, hogy hát persze 4k panelen egy 5 GB-os WEB-DL-es horror...nem erre tervezték. Ezt alá is írom. De a Philips megoldotta, ez van.
- Philips nagyon tiszta, homogén panel. Persze ez változó is lehet gondolom, de teljes hibamentes panel. A Sony-nál először úgy voltam visszaküldöm, volt egy kis banding, de aztán idővel egész jó lett, nem tökéletes, de igazából semmi gond.És igazából, ami miatt a Philipshez húz vissza a szívem, hogy összességében nem tudom megmondani miért, jobb volt ránézni arra a TV-re. Ha arra ránéztem, valahogy látványosabb volt, minden pillanatban éreztem, hogy na, ez egy OLED TV. Valahogy olyan látványos az egész képi világ, ez az érzés Sonynál nincs meg, pedig sokat állítgattam. Persze nem azt mondom, hogy csúnya a képe, ne legyen félreértés...de az a hatás elmarad.
Új hozzászólás Aktív témák
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- EAFC 26
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor