Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ΞΔGLΞ

nagyúr

válasz kets520 #46053 üzenetére

Nem tudom, hogy élőben ez mennyire látszik, nyilván jobban, mint a képen.
    Ide az apróra ezt a tévét kár is feltenni, mert ha nem írod le ezt a hibát, itt nem hülyék vásárolnak, kifogják szúrni.
    Amit szeretnél a tévével tenni, nem biztos, hogy megéri, sőt biztos, hogy te húzod a rövidebbet és egy rakás időd is rámegy.

A helyedben feltenném egy FB csoport eladási fórumára és örömmel fogják megvenni, akár még úgy is, hogy pontosan leírod a hibát - bár ennek nagyon is ellene vagyok -, de inkább ne írd le. Írd le az új árát, írd le a mostanit úgy, mintha nem lenne benne a beégés és amikor elmennek hozzád, kb mint az üzletek, parasztvakító demókkal vedd le a lábáról a leendő tulajt, nyilván alkudni fog, de te kis szájhúzással belemész.

Kb a tapasztalat, hogy FB-on a sz@rt is el lehet adni drágán, mivel rengeteg ott az egybites amőba (főleg) tisztelet a kivételeknek. Írom ezt úgy, soha nem hirdettem ott, de jó pár ismerősöm igen és néha csak nézek, hogy miket adnak el tök gyorsan és mennyiért, amiért én egy tetves fillért nem adnék, meg nyilván az itt lévő fórumtársak sem, mivel itt mindenki tisztában van, hogy mit kell nézni, tesztelni és hogy főleg mennyit ér etc...

A hardveraprón lófüttyöt sem, a jófogás a másik, de ott nagyon elkurvultak a pénz miatt és amíg nem fizetsz nekik, addig a hirdetésed csak pár ember fogja látni ugyanis egyre hátrébb kerül, vagy inkább direkt el is dugják, de az FB az más...

De az biztos, hogy amit most tervezel, garancia nélkül, annak a vége lesz sok idegeskedés, időpazarlás pénzveszteség és a beégett tévéd ugyanott fog állni a szobádban.

• wallace 234

őstag

válasz kets520 #46053 üzenetére

Szerintem inkább jöjjenek ki,mint te cipeld, ill kérdezd meg a Kecskeméti szervizt ők mennyiért jönnek ki? Ill az Lg ügyfél szolgálaton ahogy írták kérj, olyan ügyintézőt akinek több a hatásköre :R

Új hozzászólás Aktív témák