Hirdetés
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
janos666
üzenetére
Milyen képbeállításokkal nézted őket?
Ezt most mire érted?
3 nap alatt minden beállítást kipróbáltam, már rtings és több fórumot is feltúrtam, de mindig ugyanaz az érzésem volt, ha a Sony-n ment egy 4k HDR, akkor mellette az LG-nél olyan érzésem volt, mintha max 1440 lenne és ugyanezt éreztem az MM-ban is.
Sony tévé kellene, LG os-sel és minden f..sza lenne. :-D! Mert ez az android, egy akkora hulladék az AG8-on, hogy én nem is értem, miért nem fejleszt rá a sony sajátot.Persze, ha működik, akkor frankó, de gyakran hibázik. Ma épp láttam, hogy egy tetves tévé felvétel lejátszásakor is ledobta a rákötött ssd-t, azzal a szöveggel, hogy újra kell regisztrálni, mert csak úgy eltűnt. Mondjuk nem kellett újra regisztrálni, elég volt ki-be húzni, de akkor is. Na az ilyen dolgok egyszerűen szánalom 700 ezer körül.
Mindegy, lesz rendelve nvidia shield pro, aztán majd kiderül, engem már nem érdekel, úgyse én bámulom majd.A lényeg, hogy, mint nálam is, állejtős képminőség, nagyon frankó hang tévéhez képest, okádé rendszerrel. (AG9-en nincsenek ilyen rendszer gondok)
Új hozzászólás Aktív témák
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Szólánc.
- Energiaital topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Battlefield 6
- Manjaro Linux
- További aktív témák...
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor