Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
janos666
üzenetére
Milyen képbeállításokkal nézted őket?
Ezt most mire érted?
3 nap alatt minden beállítást kipróbáltam, már rtings és több fórumot is feltúrtam, de mindig ugyanaz az érzésem volt, ha a Sony-n ment egy 4k HDR, akkor mellette az LG-nél olyan érzésem volt, mintha max 1440 lenne és ugyanezt éreztem az MM-ban is.
Sony tévé kellene, LG os-sel és minden f..sza lenne. :-D! Mert ez az android, egy akkora hulladék az AG8-on, hogy én nem is értem, miért nem fejleszt rá a sony sajátot.Persze, ha működik, akkor frankó, de gyakran hibázik. Ma épp láttam, hogy egy tetves tévé felvétel lejátszásakor is ledobta a rákötött ssd-t, azzal a szöveggel, hogy újra kell regisztrálni, mert csak úgy eltűnt. Mondjuk nem kellett újra regisztrálni, elég volt ki-be húzni, de akkor is. Na az ilyen dolgok egyszerűen szánalom 700 ezer körül.
Mindegy, lesz rendelve nvidia shield pro, aztán majd kiderül, engem már nem érdekel, úgyse én bámulom majd.A lényeg, hogy, mint nálam is, állejtős képminőség, nagyon frankó hang tévéhez képest, okádé rendszerrel. (AG9-en nincsenek ilyen rendszer gondok)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Micron 32GB 3200Mhz 2Rx4 RDIMM 1.2V ECC RAM
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor