Hirdetés
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Boldog Karácsonyi Ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz MultiDoodad #43289 üzenetére
Számítógép esetében az RGB a megfelelő beállítás, amennyiben valamilyen lejátszó programot használsz filmekhez és van lehetőség az állítgatásra akkor az yCbCr a megfelelő. Külső médialejátszók, Blu-ray lejátszók esetében az yCbCr Limited a megfelelő. Nem véletlen, hogy a gépeden játék közben az RGB a megfelelő.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
szabeska
addikt
válasz MultiDoodad #43289 üzenetére
Nekem is rgb fullon van, igaz nem pc címkével hanem hdmi címkével. Azt feltételezném, ha pl Odyssey-t indítok hdr-ben, csak átvált magától 4:2:0-ra a vga/játék/akármi. Bár még nem teszteltem a színeket és a feketét, csak elindítottam próbaképp, 1 hete van meg a tv. Filmezni madvr-mpchc-vel szoktam, ott magas sdr és hdr is, szóval csak a hdr játék feketeszintje a kérdéses, de kb semelyik játékban nincsen értelmes brightness settings kép, valami hülyebiztos, csak egy fotó van odab@szva...
[ Szerkesztve ]
F1
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest