- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- iPhone topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Befutott a Realme 14 Pro+
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
MultiDoodad #43289 üzenetére
Számítógép esetében az RGB a megfelelő beállítás, amennyiben valamilyen lejátszó programot használsz filmekhez és van lehetőség az állítgatásra akkor az yCbCr a megfelelő. Külső médialejátszók, Blu-ray lejátszók esetében az yCbCr Limited a megfelelő. Nem véletlen, hogy a gépeden játék közben az RGB a megfelelő.
-
szabeska
addikt
válasz
MultiDoodad #43289 üzenetére
Nekem is rgb fullon van, igaz nem pc címkével hanem hdmi címkével. Azt feltételezném, ha pl Odyssey-t indítok hdr-ben, csak átvált magától 4:2:0-ra a vga/játék/akármi. Bár még nem teszteltem a színeket és a feketét, csak elindítottam próbaképp, 1 hete van meg a tv. Filmezni madvr-mpchc-vel szoktam, ott magas sdr és hdr is, szóval csak a hdr játék feketeszintje a kérdéses, de kb semelyik játékban nincsen értelmes brightness settings kép, valami hülyebiztos, csak egy fotó van odab@szva...
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged