Hirdetés
- Yettel topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
válasz
Partizan182
üzenetére
Én lehet a kivétel vagyok, mert nekem általános tartalomnál kifejezetten tetszik az ABL!
Egy sötét alagútban áthaladó autó fényszoróját, jól megtolja... Viszont egy fehér falat, teljes képen kifejezetten hülyeség lenne akkora fényerővel nézni. És azt mondom ez még életszerű is, hisz az életben szintén vakíthat a sötét szobában egy zseblámpa, de a világos kültéri fal nem szokott. Alkalmazkodik a szem ugye...
Ez a funkció például benne volt a 2013-mas csúcs sony W905 lcd-mben! Tehát nem csak én gondolom, hogy ez ergonomikus és életszerű is lehet... -
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Partizan182
üzenetére
Köszi, ezek fontos infók voltak. Ami még érdekelne az, hogy SD adás mennyire ratyi plazmához képest. Most nyilván annak a véleményére számítanék, akinek volt plazmája. Tudniillik, asszony sokat néz egy bizonyos csatornát, ami csak SD-ben érhető el és nem szeretném, ha ordenáré képet kellene néznie. Mellékesen kapnék a pofámra, hogy mit vittem haza...

Vagy menjek el MM-ba és ott próbálkozzak?
(#4142) daneel_hu : Ez számomra mellékes "tulajdonság". Nem zavar kicsit sem. Más kérdés, hogy tök felesleges...

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor