Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nitro16
senior tag
"A teszt ugyan szélsőséges, de én folyamatosan látom a kisebb hibákat más tartalomnál is. Forduló fejeknél, sötét kontúroknál stb".
Én is észre szoktam venni ezeket is, de amiket nézek nagyon ritkán van és csak 1-1x. Amúgy ez szerintem mástól is függhet mert van hogy full lassú fejmozgás van és mégis ilyen fos a konturja, és mozgás szenpontból nem lenne indokolt. Szerintem sokszor maga az anyag is alapból szar..... múltkor linekeltem ugye azt a 4k-filmek stb cikket, hát igen sok 4k-nak hírdetet anyag is olyan borzasztó, hogy a fullhd verzió jobban néz ki. Pl: a sokat említett gemini man filmnél ha nem a mozgásmegjelenítéssel vagyunk elfoglalva, maga a képminőség, fényévekkel jobb mint néhány 4k hdr anyag. Ilyen volt az aladdin is még, meg volt még pár film amit néztem és óriása a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenMediaVault
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- SAMSUNG (QE55S90FAEXZT) 140CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor