Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• junior19

senior tag

válasz gurus #30859 üzenetére

Én nem értem ezt az egész szájkaratét, amit itt folytattok.
    Egy dolgot emeltél ki, amiben jobb a qled, mint az oled, de ezt mindenki tudja itt. Ezen megy a vita, sok érvet fel lehetne sorolni, miért olyan fényerő az ajánlott, de akinek nem jön be, az úgy sem fogja úgy használni, tehát értelmetlen meggyőzni. De itt nagyon sokan plazmáról váltottak Oledre, aminél megint kevés volt a csúcs fénysűrűség, így ők jobban meg tudták szokni azt a képet. Erre te sem fogod tudni meggyőzni őket, hogy pedig az kevés, a dupláján kell nézni.
    Egyébként csak egy kis szösszenet tőlem is, de nem akarlak rábeszélni a számodra alacsony fényerő használatára, csak arra reagálnék, hogy a gyártónak el kell adnia a készüléket az áruházban, esetleg más modellek mellett is, nagy fényviszonyok között. Így nem lehet gyárilag alacsony érték az Oledfény.
    Viszont vannak akik tesztelik a tévéket, s előtte kalibrálják is, s 100 vagy 120 nits fénysűrűség értékre kalibrálják. Gondolod, hogy nagyon komoly tudással rendelkező emberek( szakemberek) ok nélkül állítják így be a megjelenítőt, mert nekik így tetszik?
    Mióta megy itt erről a téma, én azon gondolkodom, hogyha a fényerőben jobb a Qled, s ezt tudtad, akkor miért cserélted a Qledet Oledre? Ilyen fényerőhasználat mellet, s ha szerinted nem is jobb az Oled, akkor miért váltottál rá? Komolyan érdekel, nem kötözködés képen kérdezem.

Új hozzászólás Aktív témák