Hirdetés
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
daneel_hu
üzenetére
Ez nem panelhiba.. Írtam róla, hogy "alaplapon" lehet állítani a különböző sávosodások mértékét / fajtáját és az elszíneződött, vastag sávokat is ugyanúgy ki lehet szedni pontos beállítással. De az is megvan, hogy vannak bizonyos alaplapi alkatrészek, amit szintén lehet/ne cserélni, mert azok (is) bőven okozhatják az ilyen jellegű képhibákat? Ja, hogy ehhez semmit nem értenek a hazai szervizek?
Ezért cserélik a panelt, de ezért is maradt meg a panellottó, mert fogalmuk nincs, hogy egyes panelek hogyan viselkednek adott elektronikákkal. A szervizes dolga annyi, hogy lehúzgálja a szalagkábeleket, leszedi a nyákokat és átrakja egy másik panelre... ez nem szervizes munka már ne is haragudj, ez betanított munka. Én is meg tudnám csinálni mindenféle előképzettség nélkül. Szóval, szerintem nem a panelekkel van baj elsősorban, hanem az elektronikákkal (vezérléssel) finomhangolással és pontos (gyári) kalibrációval (kivéve természetesen a pixelhibákat, de az eléggé ritka).3D-hez annyit fűznék hozzá, hogy "fake" 3D is tud nagyon jól kinézni ám. Ma már szoftveresen is képesek "kellő" térhatású 3D filmet csinálni, ami persze nem magától értetődő. Olyan is akad, aminél 0 3D hatás volt, mint pl. utolsó Star Wars... ennyire sz@rt még életemben nem láttam.. Még a 2D-nél is "laposabb" volt, amit nem tudom, hogy tudtak így összehozni. De Marvel és hasonló "látványfilmek" is sok pluszt adnak 3D-ben és az animációk is természetesen. Én kicsit sem bánom a 3D meglétét, ha van "értelmes" film, biztosan megnézem 3D-ben is és ritkán csalódom nagyot.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
daneel_hu
üzenetére
Ez viszont vezérlés probléma LG módra:
[link]Valóban gyengébb az LG gyártás minősége(pl. 65b7-ből volt néhány ívelt képernyő) és hozzáállása, kár tagadni és azt is, hogy sokan az LG ügyfélszolgálata és a szerviz rugalmassága miatt veszik/vették.
Nekem is szimpi volt az árazásuk, de az itteni hibás készülékeknek, gariztatásnak hála nem LG lett, eddig minden frankó.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezért cserélik a panelt, de ezért is maradt meg a panellottó, mert fogalmuk nincs, hogy egyes panelek hogyan viselkednek adott elektronikákkal. A szervizes dolga annyi, hogy lehúzgálja a szalagkábeleket, leszedi a nyákokat és átrakja egy másik panelre... ez nem szervizes munka már ne is haragudj, ez betanított munka. Én is meg tudnám csinálni mindenféle előképzettség nélkül. Szóval, szerintem nem a panelekkel van baj elsősorban, hanem az elektronikákkal (vezérléssel) finomhangolással és pontos (gyári) kalibrációval (kivéve természetesen a pixelhibákat, de az eléggé ritka).
Vhiktor