- Azonnali mobilos kérdések órája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
OLED TV-kben és nitekben gazdag, Boldog Új Évet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Sliderxy #73478 üzenetére
Mindennek megy fel az ára, gyakorlatilag hétről hétre, én biztosan nem várnék, ennél olcsóbban nem hiszem,hogy lesznek a kifutó modellek! Inkább az a kérdés, hogy meddig lehet még kapni őket 😳 Én a helyedben gyorsan lecsapnék egyre amíg lehet, viszont ha az újabbak érdekelnek, akkor tök mindegy, mert most is horror áron mennek, és év végére nem valószínű,hogy sokkal lejjebb fog menni az áruk, sőt inkább feljebb! Én is 1 hónapja vettem egy C1-et, nekem is ez az első Oled tévém, de nagyon elégedett vagyok 👍 Eddig kizárólag LCD-k voltak azokból is a felső kategória, de hát az Oled az Oled 😅
[ Szerkesztve ]
***15 éve a PH-n 869 pozitív értékeléssel***
-
Vhiktor
Topikgazda
Szerintem nem, mert simán benne van a pakliban, hogy jóval drágább lesz minden. Szerintem az árcsökkenéshez majd évek kellenek, de ne legyen igazam.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
gertitorpe
tag
Az én érzésem az, hogy a folyamatosan gyengülő forint és az ellátási láncokban tapasztalt gondok miatt nem érdemes a korábbi nagy áresések folytatását várni. Lásd, a Sony nehézségeit, hogy a sokak által várt A90k-t egyáltalán piacra dobja. Több hónapos késésben vannak/lesznek mire az a TV eljut minden piacra.
Ezt persze sokminden felülírhatja és kár is lenne makroökonómiai fejtegetésbe kezdeni, de én nem várom hogy a mai árnál forintban sokkal olcsóbbak lesznek a TV-k. Vagy akár a használt autók.