Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
attiati
üzenetére
Ja hát így nehezen éri meg. Ha megfordul a fejedben, hogy más fontosabb dologra is költhetnéd, akkor nincs értelme. Bár én már LCD-re sem költenék egy forintot sem, mert ha tényleg olcsóbb lesz az OLED panel, akkor annyival többet nyújt, hogy elértéktelenedik az LCD. Azért egy 4K OLED még pár évig technikailag jó TV marad. Mi lesz helyette? Végtelenebb kontraszt? 4D? HDR ami csóvát üt a szemedben? 8K, mikor a 4K pixelek is kb 1 méterről látszanak?
Egyedül a mozgásban van mit fejlődni, de ezt meg fizikailag nem egyszerű megoldani drawback nélkül.Úgy gondolkoztam, ha nem az evés elől veszi el a pénzt, és nem érzed fájónak a hiányát, csak akkor érdemes megvenni. Ha 1-2 havi fizuból kijön, és nem nyögsz hiteleket, akkor simán megengedhető 5 éves távra.
...és maximálisan megéri az LCD-vel szembem. Én egy "multipurpose" eszközt akartam, ami jó filmezni/ sorozatot nézni, napi pár órát, és játékra is nyújthatja ezt a kontrasztot+ response time-ot. Lehet az a napi pár óra nem sok, de pont ezért azt minőségileg akarom eltölteni. Fő indok mondjuk az volt, hogy az IPS "feketéjét" már nem akarom nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Biztonsági kamera
- Óvodások homokozója
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor