- One mobilszolgáltatások
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- Telefonjavítás, szerviz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ha jól tudom ez OLED Tv topik, nem LG és belan topik.. Véleményt olvastál arról, hogy van más szempont is attól hogy egy tv nek milyen a szervize,(ami természetesen nem elhanyagolható) például az hogy milyen az oled TV ken belül a képminősége és milyen a mozgásmegjelenítése. Számomra a Sony és a Pana más kategóriát képvisel, mint az LG de a Philipsé is jobban tetszett az utóbbi 1 hónap megtekintései alapjánminta C1. sajnos G1 -et nem tudtam megnézni. Sokat vacilláltam hogy LG legyen vagy Philips,de végül hoztam egy döntést amit nem bántam meg sőt...
Amúgy ezt jobban tudod ha jól tudom ugyan az a szervíz ami az LG-vagy legaláb is az ő központi szervízükkel dolgoznak, ha jól tudom Magyarországon az a Philipsé is..Szervíz KFT,de lehet csak LG hangcuccokat javítják ők. legalább is nekem ez van a garanciámon. Igen az LG koreai a Philips meg TCL kínai, de gondolom költői kérdés volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Alamuszi AI: növekszik az utasításoknak ellenszegülő modellek száma
- Hardcore café
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, i3-6100,8GB DDR4,256GB SSD, DVD, WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor