Hirdetés
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
bentami
csendes tag
Sziasztok. Reggel felébredtem, és bevillant a blackfriday értesítő az emagtól..
Felnéztem, kezdőképernyőn egyből monitorok, na mondom nem veszek semmit, de megnézem mik vannak.. Na ebből az lett hogy megtaláltam az AW2725DF és XG27AQDMG típust megnéztem őket gyorsan Rtings oldalon és a kettő közül a Dell jöt be jobban.. Tisztában voltam vele hogy tör fel az oled és kezd olcsó is lenni ezért érdekel, de most félek kicsit hogy majd kompromisszumos lesz (beégés védelmi folyamatok, kényes felület)
Jelenleg egy MSI MAG27CQ VA 1440p 144Hz van, nagyon kíváncsi leszek mit mutat majd egymás mellett.. nem vagyok még biztos hogy megtartom a Dellt, de aztán lehet leesik az állam és elfogadom a kompromisszumokatVideokártya még nincs meg, 5070ti lesz.. ezért még az is forog a fejemben hogy ha már új monitor akkor 4k 32" kellene... De az meg már rontja az fluid élményt a top címekben..
Amúgy maga ez az akció elég kellemes szerintem, 44 el volt kedvezőbb mint a 2. legolcsóbb helyen.. (11 körül már elfogyott amúgy) Azert remélem nem hiba miatt visszaküldött gyári hibás darabokat adtak így
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG (55UH5J-H.) 140CM 4K WIFI PROFESSIONAL MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652VAUXEN) WQHD 100HZ GAMER PRÉMIUM MONITOR ! AKCIÓ!
- Eladó teljesen újszerű 4k 32 " Samsung S32A700NWP
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Felnéztem, kezdőképernyőn egyből monitorok, na mondom nem veszek semmit, de megnézem mik vannak.. Na ebből az lett hogy megtaláltam az AW2725DF és XG27AQDMG típust megnéztem őket gyorsan Rtings oldalon és a kettő közül a Dell jöt be jobban.. Tisztában voltam vele hogy tör fel az oled és kezd olcsó is lenni ezért érdekel, de most félek kicsit hogy majd kompromisszumos lesz (beégés védelmi folyamatok, kényes felület)
Skynet258