- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
salaxx
tag
Azért nem gondoltam, hogy megszünt (nincs hosszú ü-m) mert tergnap mikor észrevettem, hogy nem jó kérdezgettem másokat is MSN-en és náluk még müködött. Meg azért egy ilyen kaliberü oldalnál (sportfogadásos) azért nehogy már úgy legyen, hogy egy éjjel csak úgy megszünik, mert nekem is több ezer forintom van rajta, meg még jó pártízezer embernek....
-
salaxx
tag
Hi mindenki!
Az a problémám, hogy egy bizonyos oldal helyén (www.gamebookers.com) valami rohadék keresőlap jön be (http://apps5.oingo.com/apps/domainpark/domainpark.cgi?client=netw8744&s=www.gamebookers.com). Szerintem valami vírus vagy adware vagy spyware lehet nem tudom, de saem norton 2004 sem ad-aware se 1.05 sem talál semmit. Tegnap óta csinálja ezt, addig rendesen ment, ha valaki hallot valami új féregről vagy ilyesmiről és annak javításáról segítsen pls, vagy ha tud valami egyéb megoldást a problémámra. Nagyon sürgős lenne kösz
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen TV-t vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest