- iPhone topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
salaxx
tag
Azért nem gondoltam, hogy megszünt (nincs hosszú ü-m) mert tergnap mikor észrevettem, hogy nem jó kérdezgettem másokat is MSN-en és náluk még müködött. Meg azért egy ilyen kaliberü oldalnál (sportfogadásos) azért nehogy már úgy legyen, hogy egy éjjel csak úgy megszünik, mert nekem is több ezer forintom van rajta, meg még jó pártízezer embernek....
-
Out
addikt
mindegy
[Szerkesztve] -
L3zl13
nagyúr
Durva, hogy ide jutottunk.
Nem jön be egy oldal és rögtön vírus/adware írtás, win újratelepítés. Az már eszünkbe se jut, hogy megszünt az oldal. -
Diskcopy
tag
Megnéztem én is, simán nem létezik az oldal
-
Diskcopy
tag
Szedd le a www.sysinternals.com -ról az autoruns nevű utilt, és nézd meg, hogy mi az a gyanús program amit betölt indításnál, ha látsz ilyet akkor töröld ki. Explorerben az eszközök menüpontban a bővítmények résznél is nézd meg, nincs-e valami, ott tiltsd le, aztán tényleg spyware és víruskeresés (Csökkentett módban mindenképp). Ha jót akarsz még a rendszervisszaállítást is kikapcsolhatod(Kikapcs, majd írtás után újra be), hogy nehogy véletlenül újra visszaállítsd.
[Szerkesztve] -
L3zl13
nagyúr
-
salaxx
tag
Hi mindenki!
Az a problémám, hogy egy bizonyos oldal helyén (www.gamebookers.com) valami rohadék keresőlap jön be (http://apps5.oingo.com/apps/domainpark/domainpark.cgi?client=netw8744&s=www.gamebookers.com). Szerintem valami vírus vagy adware vagy spyware lehet nem tudom, de saem norton 2004 sem ad-aware se 1.05 sem talál semmit. Tegnap óta csinálja ezt, addig rendesen ment, ha valaki hallot valami új féregről vagy ilyesmiről és annak javításáról segítsen pls, vagy ha tud valami egyéb megoldást a problémámra. Nagyon sürgős lenne kösz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest