Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orgi
addikt
Szerintem erre már egy használt Garmin Instinct is tökéletes, az útvonalat követni lehet rajta, de térkép nincsen.
Bevallom őszintén, én minden szabadidőmben túrázom de teljesen feleslegesnek érzem a térképet órára, a gpx követéses útvonal bőven elég kanyarodási értesítésekkel, ha meg tényleg körül akarok nézni, akkor övtáskából elő a telefon és Locus Mappal rendesen megnézem a környéket, az útvonalakat. Esetleg egy terepfutónál látnám igazán értelmét versenyen... de azért a mobilon jobban áttekinthetőek a dolgok és a legtöbb túrán 2-3 jelzésen megy az ember, nem folyamatosan váltogatva az útvonalakat.
-
MC Pite
veterán
Inkább Garmin Instinct, Forerunner(a belépők nem tudták), Fenix széria.
Üzemidő, mindig látható kijelző (mips), rendes turn by turn navigáció. Kormányra is mips-es mehet csak, illetve amoledet emelgetni kell hogy lásd, akkor éled rendes fényerőre.
[link]Ezustroka: Igen, az lehet.
Sirandrish: Szerintem nincs újea tervezés, csak a térképeseknél, ha(!) azzal tervezted az útvonalat
azaz kb soha.
Amoled adiig jó, míg nem gond emelgetni a kezed: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest