Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
(ex)Cat
senior tag
válasz
Bkrisz9 #14235 üzenetére
Engem sokáig pont ez - ApplePay - tartott vissza a cserétől és igazából még ma is bánom emiatt, hogy végül mégis megléptem. Nagy gáz, hogy a Samsung nem tudja ezt
Bár talán a googlePay már valahogy működik itthon is. Meg a garmin is kis ügyeskedéssel. De a samsung nem. rohadel.
-
(ex)Cat
senior tag
válasz
Bkrisz9 #14232 üzenetére
Ja értem. Akkor valóban nem kell neked ilyen. Mondjuk én pont azért akartam okos órát, hogy az tudja mindazt amit lehet és lehetőség szerint megbízhatóan tudja. Ezt az addigi kombinációkból csak az XS/AW együttese hozta elég jól.
De ha csak pusztán a kíváncsiság hajt, akkor valóban nem érdemes túl nagy összeget beletenni, -
(ex)Cat
senior tag
válasz
Bkrisz9 #14219 üzenetére
Hidd el nekem, ha iPhone-od van, ahhoz AW kell és kész. Nekem volt Garmin, Samsung órám az iPhone mellett, de meg sem közelítette az integrációt amit az iPhone és az AW tud együtt. Most ugyan eladtam mindkettőt, és egy S20/Active 2 páros van, de hiába vannak egy gyártótól, mégsem olyan tuti a dolog mint az iPhone-nál volt.
No meg nekem nagy előny volt az órával való fizetés lehetősége mindenféle trükközés nélkül. Ezt sajnos a Samsung pont nem tudja idehaza sehogy se
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest