- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi!King
őstag
válasz headhunter86 #10033 üzenetére
Én azért vetettem el a Samsung Galaxy Watchot, mert egész napos nyár túránál már kevés lenne az aksi idő.
OFF:
A Stuhlecket jobban szeretem a másik irányból(Rettenegg felől). Amerre felfelé mentél, arra visznek életükben nem túrázott 30-40 fős csoportokat magyar "túraszervezők", míg a másik oldalról hétvégén is kevesen járnak, ráadásul nagyon szép a gerincút. Cserébe sokkal több a szintemelkedés. Tavaly kétszer is voltam, egyszer télen, egyszer nyáron. -
Dwatti
addikt
válasz headhunter86 #10040 üzenetére
Ez a Locus map megoldás valószínűleg garminon is müködik mert van hozzá garmin storeban alkalmazás, lehet majd kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
-
nyisziati
veterán
válasz headhunter86 #9960 üzenetére
Ennyi.
Nem a technológia a szűk keresztmetszet, hanem a sóher gyártók, akik 1-2 $ spórolásért feláldoznak sokmindent a használhatóságból.
A Pebble is azért tud ennyit, mert kockák tervezték, akiknek nem az extraprofit számított. Pl. az aksi még most, 3-4 évesen is annyit bír (kb. 1 hetet), mint újkorában. -
sittes79
addikt
válasz headhunter86 #9870 üzenetére
UH ez durva nem is gondoltam volna Kösz az infot!
Azt esetleg lehet tudni mikor jön az új galaxy watch mintha olvastam volna februárt!?
Lehet megvárom...
[ Szerkesztve ]
-
sittes79
addikt
válasz headhunter86 #9860 üzenetére
Köszönöm Az infót mindenkinek, szerintem galaxy watch lesz, gondolkodom lte verzion, de telo úgyis mindig nálam van, szóval felesleges, nem vagyok annyira nagy buherator, csak alap dolgokra használnám. Samsung s9 telo van gondolom kompatibilis gond nem lesz?
-
balu1977
senior tag
válasz headhunter86 #9853 üzenetére
Úgy tűnik. Kicsit elvakult a tag.
-
csaba1203
addikt
válasz headhunter86 #9754 üzenetére
Van saját fóruma ott minden kérdésedre választ kapsz szerintem....
-
fzoli777
csendes tag
válasz headhunter86 #9745 üzenetére
En is sokat gondolkodtam az óravásárláson. Ha hozzá vagy szokva a hagyományos órákhoz és váltanál okosórára akkor nagyon nehéz a választás. Szerintem legjobban a transzflektiv kijelző adja vissza legjobban azt az érzést. De töltögetni naponta vagy hetente, hát... Én casio sgw-400 utódját kerestem. Hát az egy strapabíró óra volt, csak meguntam a szíjakat cserélgetni, mert az nem tartott egy évnél többet. Én is a stratos 1, 3 és a gt, gt2 orákban gondolkodtam. De mivel a fenix óráknak lement az áruk igy hát egy fenix 5+ vettem két hete. Igaz, hogy az ára duplája volt mint egy stratosnak,gtnek. Arra kíváncsi lennék, hogy a casio miért ilyen gyenge az okosórákban?
-
Hzi
aktív tag
válasz headhunter86 #9745 üzenetére
Azért több dologban fejlődött a GT2 az elődöz képest.
Ha pl. hívást akarsz fogadni az órán, azt csak a 2-es tudja.Hogy vagy te itt? Jóóóól!
-
Dwatti
addikt
válasz headhunter86 #9743 üzenetére
Én ha most vennék általános használatra akkor Huawei watch gt2 esetleg Amazfit stratos 3
-
Dwatti
addikt
válasz headhunter86 #9741 üzenetére
Összehasonlítás
HW GT Active nagyobb képpont-sűrűség
462ppi vs 326ppi, van tempo mérés és tevékenységek automatikus felismerése, nincs NFCHW GT : NFC, készülék kereső, alacsony akku jelzés
42 mm nő verzió , (kisebb akksi)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest