Hirdetés
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a OnePlus 13T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rendo84
senior tag
Sziasztok!
Főként úszás és futáshoz keresek okos órát. Illetve kerékpározáshoz sem ártana, bár arra van külön is.
Mit tudnátok ajánlani 0-15 eFt között? Max 20-25-ig eltudok menni, de csak ha tényleg muszáj. -
dtamas8
tag
Sziasztok
Diggro di06 óra és samsung s10 összekapcsolásával kapcsolatban tudna segiteni valaki? Nem megy, nem tudom..
Mi folyamat? Letöltöttem a telóra is meg az órára is a segedprogit de nem akarja -
válasz
energomatt #9394 üzenetére
"Nem a vita kedvéért, de minden esetben." Alapvetően én a legtöbb esetben nem értem,mit akarsz kihozni a mondandódból.
-
-
válasz
energomatt #9391 üzenetére
Akkor ez is -1 pont a kínai androidot futtató óráknak. Amit felsoroltam órákat, mind automatikusan teszi a dolgát. Nem véletlen, hogy mind árban a kínai alsó kategória felett van.
-
szebe
addikt
válasz
energomatt #9391 üzenetére
Xiaomi (Band-ek, Bip) meg a Fossil is értesít az app futása nélkül is. Az adatok szinkronizálásához kell csak futnia az app-nak.
-
energomatt
őstag
válasz
Memmaao #9390 üzenetére
Nem a vita kedvéért, de minden esetben. Pl. nálam a Fundo nem jelzi az értesítéseket, ha újraindítom a mobilt, vagy ha mondjuk a repülőmódot megszüntetem, csak akkor ha programot ezután megint elindítom. Az más kérdés, hogy mit számít az, hogy a értesítésekhez minek kell futnia? Elég, ha értjük, hiszen hogyan is működhetne ez anélkül!?
-
Nem kell futtasd, fut az magától. A legtöbb BTLE keresztül kapcsolódik a telefonhoz. A csatlakozás automatikus, az app fut a háttérben. Pl a withings órám sosincs kikapcsolva, ha nem Gordon, kb két havonta töltöm. Itthon van a szekrényen. Ha a telefon a közelében, automatikusan rezeg az óra is, ha jön értesítés.
-
Hzi
aktív tag
válasz
Memmaao #9385 üzenetére
Én meg nem ismerem az okosórákat, mivel még csak kínaim volt.
Azt gondoltam, hogy a valódi okosórák csak simán bt-szal kapcsolódnak a telókhoz és kész. Azaz így is kezelik az értesítéseket, stb.
Mint ahogy a telóra érkező hívás is megjelenik az órán is, ha van bt kapcsolat.
Ezért kérdeztem, hogy a "félokosoknál" is így van-e.
Valamiért nem szimpi, hogy külön prg-ot futtassak folyamatosan. -
válasz
r.levente75 #9386 üzenetére
A segedprogram fut a háttérben. Bármit be akarsz állítani, abban tudod, meg kell nyitnod.
-
Nem értem a kérdést?! Nemcsak a fél okos órák, hanem az okosórák is alkalmazáson keresztül kapcsolódnak a telefonhoz. Pebble - Pebble/Rebble, az összes Android wear a Wear OS by Google alkalmazással, a Garmin a Garmin connecten keresztül, a withings a health mate-tel, az Amazfit az Amazfit vagy a mi band alkalmazással. És az alkalmazáson belül tudod beállítani az értesítéseket, hogy mit jelezzen és hogyan.
-
anrb
aktív tag
válasz
szasanyi #9377 üzenetére
Early Adoptereknek a világ szerencsésebbik felén nem vészes ez az összeg. A hordható, meg úgy általában hordozható, mobilba integrált cuccoknak meg van az a kényelme, hogy mindig nálunk van. Az első kamerás telefonokat is lesajnálták a fotósok, aztán ma már kikoptak a konzumer filmes gépek, meg úgy általában a kompaktok. Robbanás előtt áll az eü. piac, mindenki ilyen fejlesztésekbe fektet.
-
Grass
aktív tag
Sziasztok,
Az alábbi kritériumoknak megfelelő órát keresek:
- Legyen beépített GPS tracker
- Lehessen rá zenét tenni és értelemszerűen lejátszani róla
- Minél olcsóbb legyenLényegében nem akarok futáshoz telefont vinni, ezért gondolkodom okosóra vásárláson. Nem használnám semmi másra ezért a külalak, gyártó egyéb senzor nem releváns.
Ahogy néztem 50 ezertől kezdődnek az értelmezhető darabok de nekem annyit nem ér.
Esetleg valaki irányba tud állítani? Vagy a jelenlegi technológiai szinten tényleg innen indulnak az árak?
Előre is köszönöm! -
Hzi
aktív tag
válasz
energomatt #9380 üzenetére
Akkor megint el kell engednem a témát, pedig a Huawei Watch GT2 egészen fellelkesített. -
energomatt
őstag
1. Igen, futnia kell egy hozzá tartozó programnak is.
2. Általában igen, de érdemes rákérdezni a konkrét tipusra, ha itt az ideje. A magyar ékezetes szövegekkel is vannak különböző problémák.
+ Majdnem minden tipusról van bemutató videó, és szöveges értékeléseket is nagy számban találhatsz. -
Hzi
aktív tag
Sziasztok!
"Félokos", vagyis GT, GTR jellegű órák használóihoz kérdés:
hogy fogadják az értesítéseket? Csak sima bluetooth-os kapcsolat elég vagy a telefonon egy segédprogramot is el kell indítani (kínai olcsó óráknál pl. ilyen a Fundo)?
Másik kérdésem: minden főbb értesítést mutatnak (SMS, email, Messenger, Viber, stb.)? -
bigrock
addikt
Sziasztok!
Szeretnék beruházni egy ilyen ketyerére. 3 fő szempontom van, a többi nem lényeges:
1. Kerek, óra formájú legyen, chrono jellegű számlappal, 42-45 mm.
2. Az értesítéseket a telefonoról jól kezelje.
3. Relatív hosszú üzemidő.
Ár: max. 60e Ft. Samsung telefonnal együtt használnám.
Köszi a javaslatokat. -
progee
újonc
Sziasztok!
Olyan vérnyomásmérő órát keresek elérhető árban, aminek megbízhatóak a mérési adatai.
Tud valaki ajánlani tesztelt készüléket? -
Azért a coros órák nem egy liga a huami órákkal. a amazfit app tényleg egy rakás fos, de pl nekem a pace után a stratos tetszett annyira, hogy elnézzem a BT hibákat. Viszont a garmin instinct annyira bejött nekem, hogy ez tuti marad egy jó ideig! Sőt, marad a garmin vonal is.
-
pozso78
csendes tag
Sziasztok
Bocs hogy nem olvasom végig a 9000+ hozzászólást, de elég összetett kérdésem lenne.
Olyan okosórát, aktivitásmérőt keresek 50000 Ft alatt amibe SIM- kártyát lehet tenni hívások fogadásához és kezdeményezéséhez.
10 év körüli gyereknek lenne hogy elérhessük, tudjuk merre jár, illetve egy év múlva ha telefont kap azzal tudja használni értesítések jelzésére.
Gagyi 5-10000 forintos kínai cucc nem annyira érdekel, inkább minőségi jól kinéző "felnőttesebb" darabot keresek, ha van ilyen.
Előre is köszönöm a tippeket. -
anrb
aktív tag
válasz
Memmaao #9363 üzenetére
Szerintem meg pont nem. Ha nem is lesz leszakadó az órafül (mágneses a töltőbölcső), és a garanciaidőn túl nem megy tönkre azonnal az óra, a szoftverrel el fogják szúrni. Ugyanaz a csapat, ugyanaz a szoftver (jelenleg 4.0.10.0). A Huami oldalán írják a hibákat. Aztán szvsz nem lesz Mi Home, NFC, külső szenzor támogatás.
Ha már kínai sportóra, akkor Coros. Szoftveresen jó, és az anyagfelhasználás igényes. A Vertix és az Apex Pro szerintem jól sikerült darab, hamarosan itthon is kaphatók lesznek. -
Kiskakukk
csendes tag
Az előzőhöz még: az uzenetet végig irja ki.
-
Kiskakukk
csendes tag
Olyan órát keresek, ami minden üzenetet, értesítést kijelez es a kepuzenetet is mutatja, és pár szóval válaszolni lehet rá. Es nem csak a telefonhívás, hanem a whatsapp hivast is jelzi.
-
dtamas8
tag
Sziasztok!
Diggro di06 okosóra beállításához szeretnék segítséget kérni
Le van töltve a telefonra a watch droid phone az órára a watch droid assistant nevű alkalmazás de nem akar mükszeni :-(
Értesítések se jönnek..ami érdekelne a hívások, sms, viber, messenger, facebook ilyenek
A telon nem lehet bekapcsolva a wifi? Nem akar sikerülni.. -
anrb
aktív tag
válasz
Rover623 #9360 üzenetére
A közvélemény elég pongyolán okosórának minősít minden óra formájú BT képes eszközt és Xiaomi-nak minden általuk megvett/támogatott brand-et. Ezen mondjuk a kínaiak a saját inkonzisztens névkonvenciójukkal nem segítenek.
A Verge meg egy flexelt tetejű sedan a kabrió találkozón, figyelembe véve, hogy egyike az androidos Amazfiteknek. -
Rover623
félisten
[link]
De hozhatnék még N+1 példát a nemzetközi sajtóból. Egymilliárdlégyújságíró nem tévedhet...vagy ha igen, valaki a Xiaomi részéről gyorsan kijavítaná őket.
A Xiaomi első és eddig egyetlen okosóráját nemrég lehet csak megvásárolni. Azonos tudással, azonos fizikai méretekkel kétféle fémből.
Ennyi.
Értelmetlen a "van-e olyan Xiaomi ami a fenti paramétereknek megfelel?!"
Ha arról az egyetlen létező modellről nem képes eldönteni, megfelel-e neki, nincs miről beszélni!
Verge meg hasonlók: vehetsz Skodát a POHU-nál, de egy Porsche találkozón attól még kiröhögnek! -
dtamas8
tag
Sziasztok!
Diggro di06 okosóra beállításához szeretnék segítséget kérni
Le van töltve a telefonra a watch droid phone az órára a watch droid assistant nevű alkalmazás de nem akar mükszeni :-(
Értesítések se jönnek..ami érdekelne a hívások, sms, viber, messenger, facebook ilyenek
A telon nem lehet bekapcsolva a wifi? Nem akar sikerülni.. -
válasz
szasanyi #9352 üzenetére
Az amoledet a teanszflektiv LCD panelek verik ebben a kategóriában. Az amoled mellett soha nem lesz jó akku idő, csak erős kompromisszum mellett, ami azt jelenti, az esetek90%ban ki lesz kapcsolva a kijelző. Az összes teanszflektiv meg 7/24 látható. A Garmin instinctem pl 16 napot fixen bír.
-
-
Hi!King
őstag
válasz
szasanyi #9350 üzenetére
Nekem sem lenne jó egyetlen okból: nekem évente néhányszor lenne olyan, hogy kevés lenne a maximum 13 óra aksi idő GPS trackelésnél.
Ettől még általában nézve nagyon jó vétel. Amúgy tudsz valami ollyasmit, hogy ennek a Garmin készüléknek gondja van a stabil BT kapcsolattal, azonnali értesítés jelzéssel? Mert a leírás szerint ezeket tudja, de sosem volt Garmin órám, szóval tapasztalatom nincs.
Az AMOLED kijelző miért annyira fontos ilyen kis kijelző esetén?
Egyébként tudtommal a Garmin elsősorban sport/fitness célra gyárt órákat, szóval ha épp az fontos, akkor biztosan nem lesz neked, illetve annak akinek veszed nyerő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjelent a OnePlus 13T
- További aktív témák...
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Új Ticwatch Pro 5 Enduro Google WearOS 2 év garancia
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Amazfit Balance okosóra 2 hónapos
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest