Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Íme az új Android Auto!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcitec
addikt
válasz
zsamiatt #25046 üzenetére
Erőlködsz, a nyakasságodon. Elfogadom, hogy neked nem jön be. De azért ne vond már kétségbe, hogy másnak meg ugyan az remekül használható! OK? Csak erre akartam célozni, ami ezek szerint nem ment át. Az üzemidőt is kevered a "hamut a mamuval". Leírod az alap használatra az üzemidőt újfent. Akkor meg minek neked az LTE?
Ismételten, ha használod, ami NEKED hiányzik :
GPS mód LTE LiveTrack kapcsolattal: Akár 10 óra
GPS mód zenével és LTE LiveTrack: Akár 7 óra
Ügye a zenéhez kell a telefon, de nem az óra merül, mint itt az óra adataiban telefon nélkül.Hogy-é?
Nyilván a 6X nekem az etalon mi más? Próbálok realista lenni, nem félremagyarázni.
Ismétlem ha neked mások az elvárásaid az rendben, de csak arra próbáltam célozni,
hogy ha jól belegondolunk jó az LTE, de nem is annyira kardinális, mindennek ára van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Bitcoin topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Íme az új Android Auto!
- Futás, futópályák
- Autós topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike Sport Band - Pure Platinum/Black - 38/40/41MM
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 2 év garancia ajándék extra szíj
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Ryzen 7 CPU-k
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest