Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Padree.c2

tag

Sziasztok!
    Ebben a hatalmas óra-tömegben nem találom azt, ami nekem a legmegfelelőbb lenne, ezért fordulok hozzátok, akik láttak már sokféle órát.
    Az okosórák világába a Fitbittel kerültem be, Versa 2, majd 3, de úgy néz ki, hogy a töltő, vagy maga az óra töltő része megadta magát. Rendeltem hozzá egy töltőt, de az még 1-2 hét, mire megkapom. Ha tud tölteni majd, akkor azt elteszem pót-órának, de annyira hozzászoktam a funkciókhoz, hogy vennék egy másikat is.
    Amit keresek az az alvásfigyelés, hőmérséklet, az okos-ébresztés, a telefonra érkező üzenetek megjelenítése, a különböző test-funkciók mérése, szívritmus és egyéb figyelése normál módban és sportolás közben is. Legyen vízálló, mert úszni is szoktam benne, legyen benne NFC-s fizetés (van Revolutom). Ha van benne magasságmérés, annak örülök, de nem feltétel. Kb. ezeket használom amúgy rajta, GPS és órán telefonálás nem feltétel, ha nem sportolok, akkor nálam, vagy a közelemben van a telefonom is.
    Mindig viselni szoktam, ezért fontos, hogy lehessen beszerezni hozzá többféle szíjat. A töltésre pedig az előzőből kiindulva szerencsésebb, ha vezeték nélküli és az akksija 2 napot húzzon ki, vagy rátöltés nélkül min. másfelet AOD-t bekapcsolva. Samsung S22 ultra telefonnal lesz használva. Ami tetszik az órákban, az pl. a forgatható lünetta, de nincs igazán más preferencia. "Férfiasabb méretű" órát keresek, az automatám is 42 mm-es korona nélkül.
    Az ár, amit most rászánok az 50-80-ezer Ft. Lehet használt is, ha jó állapotú.
    Remélem a fontos paraméterek benne vannak, ha mégsem, akkor nyugodtan kérdezzetek.
    Köszönöm előre is és szép napot mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák