- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elemental
addikt
Köszönöm mindenkinek a választ!
Persze, tud vinni, főleg, ha én is tudtam volna ezeket, amikor építkeztünk (2016). Azt mondta, hogy sosem visznek nullát semmilyen kapcsolóhoz, csak ha azt külön kéri a tulaj, vagy eleve okosház kompatibilitást kér a megrendelő.
Amúgy nálunk is meg lehet majd oldani, a kövi festésnél, mert minden szobában nem messze a kapcsolóktól ott van a doboz (vakolva), ahonnan szed nullát,már meg is dumáltam vele.
-
amargo
addikt
Na végre!
Nálunk a villanyszerelő több megoldásánál is (amit rosszul, nem a kérteknek megfelelően csinált meg) elmondta, hogy már nem tud rajta változtatni ez így végleges (nyilván mivel ő cseszte el ezért kidobott idő lett volna megcsinálnia).
Meglehetett oldani, igaz volt vagy 1 óra nekem.. -
-
szat8
tag
Úgy látszik többen félreértették amit kérdezni szerettem volna. A netről persze le tudom tiltani az eszközt. De a kutya ott van elásva, amit Degeczi is írt a #24924 hozzászólásában, hogy ha csak a netre nem engedem, de a DNS-re feljut, akkor zombi módba kapcsol, és nem lehet használni az eszközt lokálisan sem.
Utánaolvasok @tototos Adguardos ötletének, hogy ott mit hová kell felrakni. (Egyébként Brave böngészőt használok, az jól fogja a reklámot, de sosem árt a szűrés.)
-
noorbertt
őstag
Köszönöm, akkor sajnos nem úszom meg a vásárlást.
Sonoff zigbe gateway-re kötelező a tasmota hogy tudjam majd használni Xiaomi cuccokkal? Én perpill gyárin használom az összes sonoff cuccot csak Lan only beállítással. -ha tökéletesen kezeli.Van esetleg normális leírás a tasmota felrakásához?
-
szat8
tag
Nem akarok hülyeséget írni, mert nem vagyok villanyszerelő, de persze én sem a körönkénti kismegszakítókra gondolok.
Jobb helyen a fázisoknak látványosan másik csoportban van a megszakítója, bivaly kábel megy bele, és ha jól rémlik, 16A-es megszakítók vannak, míg a többi inkább 10A-es szokott lenni, ránézésre is szélesebb a 16A-es. Talán még lassabban is oldanak le, de ezt már tényleg én is csak betippeltem. Fene megy ki a hidegbe megnézni, mi van ráírva.
De persze ha valakinek ez teljesen új terület, a világért se babrálja, mert az áram nem játék!
Inkább hívjon szakembert, nem éri meg az áramütést vagy a ház leégését kockáztatni.@Chal, te akkor tudsz valamit.
Nekem amióta megvan, mindig csinálta ezt a hangjelzést bármi előtt.
Csak akkor nem, ha még "tétlen" vagyis "idle" állapotban van. Ezt használja ki az automatizálás, amit találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Videós, mozgóképes topik
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Kerékpársportok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest