Hirdetés
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
-
Mobilarena
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabail
csendes tag
Korulneztem a kapcsolószekrényben. Esély nincs ra hogy akar csak duplán hurkoljak, olyan feszes es zsúfolt minden. A CT-k fordítva vannak felrakva, vszinu mindharom, csak kettőt tudtam kibogozni. A "K" jelzés fordul a központi FI tele fele, az "L" pedig valahova a szekrény hatamoge, bizonyára a villanyorahoz fűzve. Úgyhogy meg sem fordítottam, szerelot kell hívjak, mert az egyik CT-hez nem ferek hozza anélkül hogy kikotnek néhány vezetéket, amik mögött van. Szerelore meg mint tudjuk, lehet várni par hónapot, ha egyáltalán van aki vállal ilyen semmi munkát.
Csak azt nem értem, ha tényleg fordítva vannak fent a CT-k, hogyan meri a Shelly mégis jól a fogyasztás es visszatermeles irányokat? Mert ezt jól meri, csak ugye meglehetős pontatlanul.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest