-
Mobilarena
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
Socat
enabled: false
master: pty,raw,echo=0,link=/tmp/ttyZ2M,mode=777
slave: tcp-listen:8485,keepalive,nodelay,reuseaddr,keepidle=1,keepintvl=1,keepcnt=5
options: "-d -d"
log:falseMqtt
base_topic: zigbee2mqtt
server: mqtt://192.168.1.43:1883
user: mosquitto
password: jelszó
include_device_information:
true
serial
port: /dev/ttyACM0
adapter: ember
baudrate: 115200
rtscts: falseNyilvan server ip, jelszó és portot sajátra át kell írni
Illetve ha ZHA megy akkor z2m nem fog ugyan azzal az eszközzel
-
Degeczi
nagyúr
Támogatja a Z2M a Sonoffot is
https://www.zigbee2mqtt.io/devices/TRVZB.html -
ViZion
félisten
Szia! alaplapi usb-be hosszabbító, abban a dongle. Közelben zigbee aljzat, wifi kütyük, egyik router/AP 2m-re a másik messzebb. mivel nincs igazán fix helye, néha bedobják a wifis nyomtató mögé...
de műxik akkor is, nincs hiba. A helyét még kialakítom, de nincs sok húzásom a gipszkartonnal szuttyogni, vagdalni...
-
ViZion
félisten
Mi a baj a Dongle-val?
Nálam tök jól működik, itteni ajánlás alapján vásároltam. Kicsi, nem egy hub méretű doboz + külső táp, nekem ez szempont volt.xeo98: pir-el sztem nem fogod a kutyát megkülönböztetni az embertől, távolságmérésre is alkalmatlan (hogy pl. a 100 cm alatti jelet hagyja figyelmen kívül).
-
Kobe
veterán
zigbee hubokkal egyelőre gondban vagyok,v alószinuleg később bővülne a repertoár más márkával is, pl redőny kapcsolóval stb, de ahogy nézem a Sonoff HUB csak Sonoff cuccokat támogat, más márkát nem nagyon
mi a legjobb márkafüggetlen megoldás ?
A külön box a HA usb donglejéhez képest jobbnak tűnik azért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest