Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
Andras6800
üzenetére
Nálam mindenhol legrand van, az olcsóbbakból: Niolé (ezek a kapcsolók) és Cariva (konnektor)
- a Niolé kapcsolók felemás minőségűek, teszik a dolgukat, de van ami már 1 év alatt tönkre ment (1db, nekem ennyi még belefér). Ebből van nyomókapcsolóm is, hát tudom olcsó, de azért a nyomás érzet meg a kattanás hangja is más-más kapcsolónként az azért fura.
- Cariva, szinte mindenhol dupla konnenktoros van, elsőnek azt hittem, hogy a villanyszerelő volt a balfék, hogy 5 kihúzás után már lötyög a doboz, de hibába tettem bele extra csavarokat nagyon erősen rákap a dug villákra, ezért kicsit tágítani kell rajta. A szimpla konnektorok ellenben nagyon jók, de abból van kevesebb használatban.
- az rj45-re pedig Valena life lett véve, azokkal nincs gond, nagyon nem is lehetne..
Új hozzászólás Aktív témák
A lapcsalád Alapelvei itt is betartandók!
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest