- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Pet_i
senior tag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Próbáld ki, hogy jobbra balra húzogatod az egeret, miközben a labdát ütöd, szépen lehet vele csavargatni, nyesni.:D Arra viszont nem jöttem rá, hogy pl. lecsapni hogy lehet.:(
-
Pet_i
senior tag
[L]http://www.candystand.com/games/xj_shock_xjpp.htm[/L]
Check it out! :D
[Szerkesztve] -
Pet_i
senior tag
Elegem van a lánclevelekből!!!!! Hogy vannak, akik még mindig továbbítanak ilyen sz@rokat! Arghhhhhh!!!!:(((:(((:(((:O
-
Pet_i
senior tag
Bash, segítenél? Szakfordítást csinálok és megakadtam egy mondatnál:
Hospitality alliances will evolve from equity joint ventures to collaborative joint ventures (non-equity) as competitor alliences will emerge.
Szóval: nem igazán tudom lefordítani magyarra az equity ill. a non-equity jelentését ebben a szövegösszefüggésben. ''Tőkeösszevont közös vállalat'' esetleg vagy mi lehet? Ugyanez van a ''non-equity''-vel is. :(
Meg van még1 mondat:
xy proposes that the decision to internalise the governance of transactions versus using market exchanges is based upon opportunism, bounded rationality, uncertainty and complexity, and information-change impact.
Na ennél nem értem mi az, hogy internalise és mi a bounded rationality.
[Szerkesztve] -
Pet_i
senior tag
Valaki látott már Sulinetes alaplapot? Elvileg mától lehet kapni, de még csak utalás sincs rá sehol :(
Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ingatlanos topic!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 13 128GB Új akku 12hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest