Hirdetés
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mobil flották
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
Som@
őstag
Kedves Matr x! ezt nem neked szánom, csak a te hozzászólásod indította el a gondolatfolyamot. :P
Hm. Történt egy s más (tényleg, ezt hogy írjuk helyesen? :D Ye_Nő? ), amíg távol voltam.
Időről-időre jönnek ilyen emberek, akik utálnak minket. Ez van, ezzel együtt kell élni. Aki felvállalta, hogy moderátor lesz, ezt is belekalkulálta, mint pl. azt is, hogy nem vehetünk részt a nyereményjátékokban.
Ha megharagszik, hát tegye. Szíve joga. Nem néz a PH! felé. Szintén tegye. Nem az mondom, hogy jó, hiszen az olvasókárt van a PH! stáb és nem fordítva.
De ilyen mentalitású emberekre szerintem nincs szükség. PONT.
tildy topicjához. Valóban én javasoltam neki. Szerintem teljesen jogos egy ilyennek egy új topic. Mennyivel egyszerübb egy topicban nyomon követni a történéseket, feltenni a kérdéseket, mint innen-onnan összeszedni az infókat.
Akinek nem tetszik, az kicsit gondolkodjon el azon, hogy mennyi felesleges téma is van itt, ami tényleg nem szól semmiről. :U
Ez legalább érdekes, szól is valamiről. Egy fórumtárs külföldi élményeiről. Legalább ezt tartsuk tiszteletben és ne mindig csak azt nézzük, mibe lehet belekötni.
Az a gondolat pedig, ami az ominózus ''Csalódtam egy moderátorban'' című topicocban felmerült, hogy besavanyodott, a humort nem értő emberek a moderátorok, kikérem magunknak. Aki ismer minket személyesen az meg tud abban erősíteni, hogy igenis szeretjük a viccet, ugratni egymást. Jókedvűek vagyunk (én most perpillanat nem, de ez most nem tartozik ide. :( )
Csak ugye egyszerűbb ismeretlenül nyilatkozni a fórumtagokról, mint mondjuk eljönni találkozóra, vagy mondjuk eljönni lanozni.
Nah mindegy.
Én általánosságban arra kérnék minden fórumozót, hogy kicsit szálljon mindenki magába, gondolkodjon el dolgokon, a másik EMBERHEZ való hozzáállásán. Nőjünk fel a fórumozáshoz, hogy ne legyen a PH! kisgyerekek játszótere!
Ez nem jelenti azt, hogy nem lehet viccelődni, poénkodni. De mindent a maga idejében és helyén tegyünk!
További jó fórumozást és további szép napot minden kedves PH! olvasónak! :P
Aktív témák
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- iPhone 17 PRO MAX 256GB silver makulátlan 1 hónapos, KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 december 19-ig Apple gar
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i9-13950HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Asus TUF RTX 2060
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest