- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
Aktív témák
-
Den
veterán
válasz
Panther
üzenetére
Nem, én voltam a hibás. Eleve gyoesabban mentem mint a megengedett sebesség, gyorsabban mint az útviszonyok megengedték, és gyorsabban mint a rutinom alapján mehettem volna. A kitolató autós is vétkes, mert amit csinált az veszélyeztetés, de nem ő okozta a balesetet, ugyanis ha a megengedett sebességgel megyek, pláne ha a csúszós útnak megfelelővel. simán megállhattam volna. Ha meg van elég eszem, ilyen időben a semmi rutinommal el sem indulok motorozni.
''Meg itt nem tolathat elém senki mert egyszerűen nicns becsatlakozó út. Két oldalt szalagkorlát, amúgy a puszta. Továbbra sem tudom elképzelni mi történhetett volna.''
Hidd el Panther hogy a balesetet szenvedett emberek 99%-a ezt gondolta. senki nem úgy indul el hogy ma fogom összetörni magam, senki nem tudja 1 percre előre hogy balesetet fog szenvedni, hiszen ha tudná, megállna, lassítana, kiszállna, más utat választana, stb. Mindenki a baleset előtti utolsó másodpercekig biztonságban érzi magát.
''ott van a tábla hogy biciklivel, mezőgazdasági izével meg lovaskocsival TILOS. Ja, és a biciklisnek is ki kell lenni világítva.''
Meg ugye elméletileg csak 80-al lehet menni :) Sose építs arra hogy mindenki betartja a szabályokat.
Na mindegy nem akarom itt a nagy okost adni, csak tapasztalatból mondom hogy nem tud akkora élvezetet nyujtani a vezetés amiért egy balesetet és a következményeit érdemes bevállalni
Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- Assetto Corsa Rally
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Linux Mint
- Milyen routert?
- Horgász topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- Gigabyte B560M DS3H V2 alaplap, i5-10400 CPU, 256 GB M.2 SSD, Windows 11
- Újszerű MSI RAIDER GE66 12UH 15.6QHD IPS 240Hz i7-12700H 32GB DDR5 RAM 1TB NVME SSD RTX 3080 175w
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- ASUS ROG STRIX G15 Gaming Laptop - Ryzen 7, 16 GB RAM, RTX 3050 Ti, 512 GB SSD
- Kenwood KR A4010
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 192GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest