- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Na végigolvastam a tegnap éjjelt. Én sem szeretem a Karácsonyt igazán. Általában kapok (sok helyett) kevés (jó cucc helyett) hülyeséget, amit aztán semmire nem tudok használni, de legalábbis nem örülök neki igazán. Ja, és költhetek el én is csomó pénzt mindenfélére, ráadásul gőzöm sincs ki minek örülne -> valószínűleg ők is úgy érzik marhaságokat kaptak. Szóval rulz, főleg mert fölös lóvém nem nagyon szokott lenni... és útálom értelmetlen dolgokra elverni a pénzt. Na de legalább nincs semmi jó karácsonyi hangulat sem. Ugyanaz megy mint máskor, de kell nagytakarítani, karácsonyfát díszíteni, leszedni, tüskéket kitakarítani utána. Legalább a fenyőillat jó. Tuti karácsonykor is itt fogok fórumozgatni. Pedig talán én is élvezném a hangulatvilágítást, meleg szobából (nálunk nincs meleg, nyugi) a szép hóesés nézését, ha...
Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Windows Insider Program
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- 200 x 60 cm Ikea Lagkapten / Alex asztal
- i5 14400F/MSI RTX 5070 GAMING TRIO OC/Corsair 32GB DDR5 6000Mhz/Samsung 980 Pro 1TB/Be quiet650WGold
- Tamron 24-70mm f2.8 Di VC USD G2 (Nikon F) eladó!
- Steelseries Arctis 9X Wireless for xbox + Xbox dongle for PC
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 WHITE OC EDITION 24GB - Alza garancia 2027.03.19 - BESZÁMÍTOK!
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest