- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Na végigolvastam a tegnap éjjelt. Én sem szeretem a Karácsonyt igazán. Általában kapok (sok helyett) kevés (jó cucc helyett) hülyeséget, amit aztán semmire nem tudok használni, de legalábbis nem örülök neki igazán. Ja, és költhetek el én is csomó pénzt mindenfélére, ráadásul gőzöm sincs ki minek örülne -> valószínűleg ők is úgy érzik marhaságokat kaptak. Szóval rulz, főleg mert fölös lóvém nem nagyon szokott lenni... és útálom értelmetlen dolgokra elverni a pénzt. Na de legalább nincs semmi jó karácsonyi hangulat sem. Ugyanaz megy mint máskor, de kell nagytakarítani, karácsonyfát díszíteni, leszedni, tüskéket kitakarítani utána. Legalább a fenyőillat jó. Tuti karácsonykor is itt fogok fórumozgatni. Pedig talán én is élvezném a hangulatvilágítást, meleg szobából (nálunk nincs meleg, nyugi) a szép hóesés nézését, ha...
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest