- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S7 edge - a tökéletesség határán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Na végigolvastam a tegnap éjjelt. Én sem szeretem a Karácsonyt igazán. Általában kapok (sok helyett) kevés (jó cucc helyett) hülyeséget, amit aztán semmire nem tudok használni, de legalábbis nem örülök neki igazán. Ja, és költhetek el én is csomó pénzt mindenfélére, ráadásul gőzöm sincs ki minek örülne -> valószínűleg ők is úgy érzik marhaságokat kaptak. Szóval rulz, főleg mert fölös lóvém nem nagyon szokott lenni... és útálom értelmetlen dolgokra elverni a pénzt. Na de legalább nincs semmi jó karácsonyi hangulat sem. Ugyanaz megy mint máskor, de kell nagytakarítani, karácsonyfát díszíteni, leszedni, tüskéket kitakarítani utána. Legalább a fenyőillat jó. Tuti karácsonykor is itt fogok fórumozgatni. Pedig talán én is élvezném a hangulatvilágítást, meleg szobából (nálunk nincs meleg, nyugi) a szép hóesés nézését, ha...
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Trollok komolyan
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elektromos autók - motorok
- Le Mans Ultimate
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4486, 100% Akkumulátor
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest