Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
szente
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
5 nap van (már?) ráírva. Ettől függetlenül lehet holnap tényleg elmegyek a dokihoz, talán ad valami durvább cuccot amivel kihúzom a hétvégi 10 órás műszakokat.

-
szente
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Felktor nekem nem pálya sajnos, mert pirin, cilin(asszem) érzékeny vagyok.
Már 2 napja tolom esténként és meló előtt a Neocitránt, de nem lettem jobban, mondjuk rosszabbul se a torkomat leszámítva. Az a lényeg, hogy tudjak beszélni és ne lázasodjak be. Próbaidőn vagyok a melóhelyen, nem venné jól ki magát egy kis táppénz...
Amúgy nem vagyok nagy piás, ugyan a sört szeretem,(van hogy naponta letolok 1-2 üveggel), de rövidet szinte sohasem iszom(ez a három feles kb az éves átlagom). -
szente
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Hát most kortyolgatom a 3. felest, a torkom már ahhoz képest tök jól van.
Lehet akkor várok egy kicsit....
Bár holnap szabadnapos leszek, lehet, hogy valamelyik kúrát át kéne tennem holnapra.
Ha van valakinek ötlete, hogy hogyan kúráljunk ki egy megfázást rekord idő alatt, akkor ne tartsa magában.
-
szente
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Azért álltam neki pálinkázni, mert amit adtak a torkomra szopogatós tablettát konkrétan semmit nem ért, max annyi ideig, amíg szopogattam. A délután folyamán elment a hangom szinte teljesen. Most, hogy elkezdtem kortyolgatni egyből vissza jött a hangom(az első korty után) és már kevésbé kapar a torkom.
Csak ugye kéne valami a többi tünetre is... -
szente
addikt
Mennyi az a minimális pálinka mennyiség, amire még ha rátolok egy Neocitránt tuti nem halok meg?
-
szente
addikt
hali
segítséget szeretnék kérni, egy t-online-os emberkétől(illetve jó esetben kettőtől).megnézné nekem valaki,akinek ő a szolgáltatója,hogy ez a weboldal meg nyílik e:[link]
a legjobb az lenne,ha egy kábeles,és egy betárcsázós usertől is kapnék vissza jelzést!
köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Lehet akkor várok egy kicsit....