Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
Elromlott a net, meg kéne javítani. Legalábbis ami közösségi részét illeti.
sry, úgy látszik ma ilyen nosztalgiaestét tartok... nem akartam írni, még off topikot olvasni se (mert bár régen sokszor végigolvastam a napi hozzászólásokat, de ma már nincs mit), csak a logout-on valahogy ráakadtam Bash-ra, és láttam, hogy már egy ideje nem volt a ph-n... gondoltam rákeresek itt... túl sok találat (válasz) nem volt... vlad reinkarnációiját viszont szilveszter előtt lehetett látni a pórba topikban... már ha az aláírás valódi... nekem is hiányzik a régi hangulat, pedig általában csak olvasó voltam itt az off topikban, de pl tiv61us logout írásai is hiányoznak, hogy másokat ne említsek...
Mi történt itt, meg úgy az egész világon? Válság van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest