Hirdetés
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- 4G-s verzióban is választható a Tecno Spark 50
- Profi ligába lépett a Redmi A szréria
- Google Pixel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacee87
aktív tag
Sziasztok! Egy olyan off kérdésem lenne, hogy FTC hímzett logót miért nem találok sehol külön megvételre. Ajándék lenne, egy, vagy max két db., nem üzleti célú, valahol olvastam olyanokat, hogy szigorítottak valamikor a "brand" miatt, meg levédettek mindent is a klubbal kapcsolatos motyókkal kapcsolatban, de ez szerintem kb. a vicc kategória, hogy a klub oldalán kapható kitűző, mágnes, meg mindenféle ruhadarab (a hímzett) logóval, de külön a logó nem. Tudom, meg lehet(ne) csináltatni ehhez értő emberrel, pont ezért nem értem, hogy Warum? Amikor nyomtatásban mondjuk egy bármilyen ócska otthoni nyomtatóval, megfelelő papírral és egy vasalóval lehet csinálni bármit is? Hogy miért ide írtam ezt? Nem szeretném, hogy lássa az akinek szánva lenne, jómagam még csak focit sem nézek, de ha valakinek épkézláb 5lete lenne a dologra azt szívesen venném. Nyilván a vasalós megoldás nem opció, mert azt akkor már megcsináltam volna.
Köszi, ha végig olvastátok a sirámomat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest