Hirdetés
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez szerintem sok mindentől függ: amit csinálsz azt szereted-e, milyen a munkahelyi légkör, mennyire szigorúak a munkahelyi szabályok, bevállalnád-e ugyanott a fizikai munkát, stb.
Van rálátásom munkámból kifolyólag a közszféra egy részére és tapsztalatom azt mondja, hogy azért a közszféra bizonyos szegmenseiben azért nem kell az embernek halára dolgoznia magát. Tipikus nyugdíjas állás.
Itt neked kell dönteni, hogy megelégszel a jelenlegi helyzettel, vagy bevéllalsz esetleg többet több pénzért.
Ez persze nem jelenti azt, hogy ha a takarító fizetése=szellemi munkakör fizetésével akkor én sokáig ott maradnék.
-
Engem spec semennyire. Pl a programozók és jogászok is keresnek annyit mint más felelősségteljes szakmában működők (kérem nem félreérteni!). Szerintem az egymáshoz méregetés nem szerencsés. Ha elégedetlen vagy a béreddel más megközelítésből akkor nézni kell más lehetőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Omen RTX 3070 8GB GDDR6 Szép Állapotú Eladó!
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest