Hirdetés
- iPhone topik
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Ezzel a mobillal készülhet a 2026-os MWC-re a HMD
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Mobil flották
- Apple iPhone 11 - népalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Pttypang
üzenetére
De azt, hogy? Figyeli a kutas a kamerán, ahogy a hülye német tankol, keze a gombon, és ahogy 50-hez ér a számláló, nyomja a gombát, mint a vidéki tanár úr a vágó vetélkedőben? Ha 3 másodpercet lemarad, kb nekem meg is van az a + 1-2 liter.
Ha meg kijön, ismerve a benzinkutasoknál támasztott felvételi követelményeket, illetve a magyar idegennyelv-tudás általános állapotát, vajon milyen nyelven próbál beszélni velem? Tagolt magyarul, jó hangosan, ahogy ilyenkor szokás?Na mindegy, ha megyünk látogatóba kipróbálom, már csak kíváncsiságból is. Tudom, tudom, felelősen kell tankolni, hogy másnak is jusson, de bízom benne, hogy azt a 2 liter extrát nem olyantól veszem el, aki pont emiatt nem ér majd oda a saját felesége szülésére.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Gamer Egér RGB!!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha meg kijön, ismerve a benzinkutasoknál támasztott felvételi követelményeket, illetve a magyar idegennyelv-tudás általános állapotát, vajon milyen nyelven próbál beszélni velem? Tagolt magyarul, jó hangosan, ahogy ilyenkor szokás?