- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Tényleg felkerült a 200 megapixel egy hajlítható telefonra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
ladybug
üzenetére
olaszország. nejem faterja az oltás óta van lebénulva, mivel 30 éve az egészségügyben dolgozik, a létező összes kivizsgáláson átesett már, ami bárkinek valaha is eszébe juthatott, legmodernebb eljárások, gépek, stb.
senki nem mond semmit, kivéve két doktort a kb 20ból aki látta, akik azt mondják, hogy más nem lehet, mert ennyi idő alatt már kellett volna találniuk valamit... de ezt nem írhatják le. nejem féltestvére az oltás után 2 hónapig volt lázas. nyilván mindenki szervezete másként reagál, de nejem ezért nem erőltetné leginkább, tudván hogy a vérszerinti rokonságból apai ágon 2/2 az oltás óta rottyant meg, indokok nélkül.
én továbbra is leszarom, és bármikor beadatom, amennyiben kötelező, ő viszont fél.
-
válasz
ladybug
üzenetére
köszönöm kérdésed, visszajött az internet.
Sőt, bámulatos módon, amikor bejelentettem, akkor egyből látták is, hogy baj van a környéken, lecsatlakozott a szomszéd utcában is, stb. Eddig ide mindig a 2-3. napon jutottunk el. Bízom benne, hogy implementáltak valami tartósabb és kontrollálhatóbb technikát az infrastruktúrába...
De lehet, csak naiv vagyok.---------
@Gaborbol: A vírus hülye, az evólúció nem annyira....
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De lehet, csak naiv vagyok.