Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
EQMontoya
üzenetére
Monoron konkrétan megáll mostanában az IC. Oke, tudom , hogy a Nyugatit most felújítják , nade na. Sokkal elhetobbek mint Budaoest , ráadásul kertes ikerházi (új!) lakást kapni annyiból , mint Budapesten egy ‘lukat’. Budapesten elve se nagyon jártam autóval , és hidd el nekem , elég normális a vonatközlekedés ezekről a helyekről, hülye lennék autózni a 4-esen, be Pestre, mikor fel óra alatt benn lehet lenni vonattal a Nyugatinál.
Én pl 3 gyerekkel nem költöznék olyan lakásba, aminek ha ‘zsebkendőnyi’ kertje, de annyi sincsen . Budapesten ez kb megfizethetetlen. Legyen normális vonat be a városba, aztán hello. ( meg legyen vége a metrofelujitasnak is, mert az mondjuk szívás. De legalább ideiglenes)
Egyébként meg : Londonban alsóhangon 45 perc volt bejárni , ha végre kész a crossrail , amit már 3 éve at kellett volba adni, akkor 20 lesz, de kocsival is 40 érc simán . Akkor meg miért ne töltsék inkább hasznosan, nem stresszelve, podcastot hallgatva ???Egyebkrnt Szegedre visszatérve, ha véletlen oda költöznénk , valószínű nem budapesti munkahelybem gondolkodnék ( 12 évet éltem Budapesten, nem lett a szívem csücske, pedig pont a tömegközlekedéssel nem volt gondom. De nem szeretem . Turistaskodni gyönyörű, élni… Élni számomra nem)
-
Lortech
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Annyit lehet simán dugózni Budapesten belül is A-ból B-be, nem kell hozzá agglomerációban lakni. Cserében ha csak heti 1-2-szer kell bemenni, az nem olyan fájdalmas mint Szegedről vagy Balatonról.
Ha az a szempont, lehet találni olyan települést, ahonnan "új", légkondícionált vonattal 20 perc alatt metrónál vagy. Nekem egy ilyen településről 45-50 perc kaputól kapuig úgy, hogy biciklizek, vonatozok, metrózok, majd onnan besétálok a belváros közepén lévő irodába.
Ez majdnem ennyi volt Dél-Budáról is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Path of Exile (ARPG)
- Fotók, videók mobillal
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- G.SKILL TridentZ RGB 32GB kit (4x8GB) 3866MHz CL18 F4-3866C18Q-32GTZR !!Samsung b-die!!
- Dell Latitude E6440,14",HD+,i5-4300M,4GB RAM,320GB HDD,DVD+RW,WIN10
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Legolcsóbb!! Brutál erős Lenovo E16 g2 (Core Ultra 7 155H 16Gb DDR5 512Gb SSD) 2 hónap gyári gari!
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest