- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
hát nem tudom mióta kötelező értesíteni a kedves juzert, hogy változik az ászf, de úgy tudom 1-2 éve csak.
én viszont az után, hogy évek alatt sem tűnt fel senkinek a simliskedés se a budacash, se a questor ügyében én szimplán nem merek banki háttér nélküli cégnél mérhető pénzt tartani

és az is kérdés, hogy simán b@lf@szok, vagy nem akarták észrevenni, teljesen mindegy, remek példája, hogy miért nem generálok bevételt egy magyar tulajdonú cégnek. (és ez nem teljesen levegőbe beszélés, volt random capitalos számlám, 0 tranzakcióval zártam be.) és persze az éves pár ezer ft, amit rajtam keresnének esetleg az lófasz, de valószínűleg nem csak nekem jutott ez eszembe. és az a baj, hogy 500 ilyen példa van, sztem amúgy a legdurvább az élelmiszer biztonság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- SSD kibeszélő
- iPad topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mikrotik routerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kocce, de off-country kell mindenkepp.