Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
A hétvégén ellátogatok már egy a megyeszékhelyünknél nagyobb méretű városba, mert itt valahogy nem annyira ömlik ránk ez a sörbujaság, azonban 3%-os Grimbergenber meg Beer márkájú termékektől roskad a polc. Hiába szeretnék én kóstolni valami jót, ha egyzer a helyi népcsoportok nem isszák, vagyis én nem vagyok vásárlóközönség. Mindenkinek valahonnan máshonnan kell beszereznie.
Na most felidéztem nagyjából, a Jam72 van itt is teszkóban, de az is mi? ipa. ahogy a rabbit is. Szóval van 2 féle ipa, meg még teszkós ipa meg teszkós porter (ezeket nem mondanám kézművesnek), ezzel ki is fújt, aztán a sörgyári capriccio-k, meg a 3%-os 100 forintosok. Ez a választék. Jó, korrigálok, mert pl. palóc sört lehet kapni máshol, abból a barna egész jó is. a lagerük meg kb. aranyászok jellegű.
De azt még mindig nem értem, aki ipát csinál az pénzt kap a kormánytól, vagy mitől lett most ez ilyen hirtelen felkapott, amikor 3 éve még az emberek 95%-a nem is hallott róla? Mint a rozéfröccs. Divat lett, hát 2-3 éven át mindenki mindenhol azt itta. Mindenesetre ahogy mondtam, ez nem az én típusom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest