Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
Az hagyján, de ma van Szent Vencel napja, egyben a cseh államiság napja. Ami itt munkaszüneti nap. Csak ugye erről én nem tudtam...
Abból a szempontból mindegy, hogy a termelés folyik, így nekem is itt kell lennem, csak délután plázázni mentem volna...
És mivel a nemzeti ünnepeken a 200 négyzetméternél nagyobb boltok nem nyithatnak ki, így ez a tervem kútba esett. Hovatovább nem fogok tudni vacsorát meg sörikét venni a teszkóba.
Bájdövéj: Van annak némi pikantériája, hogy a bót nem nyithat ki, de az senkit se zavar, hogy pl. csak itt, ennél a cégnél jelen pillanatban is dolgozik vagy 500 ember, aztán este jön a váltás. Szombaton, vasár- és ünnepnapokon is 12 órás műszakban. Persze az irodák üresek, nem volt nehéz parkolót találni. Bár 20 percet kajtattam az irodakulcs után.
Ahogy persze odahaza is így van ez. Fura, hogy valamiért mindig és mindenhol a kereskedelem a kivételezett.
Elkúrt világ ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Yettel topik
- Analóg fényképezés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AliExpress tapasztalatok
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- Tömeges leépítés az Epicnél: 2025 óta csökken a Fortnite aktivitása
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest