- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Bluetooth-headsetekről általában
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Jó hát azért ez nagyon belváros... Egyedül nem szeretek éttermezni meg lakomázni.
A család otthon eszi a vajaskalácsot vacsorára, apa meg minden este éttermezik mi?
Nem esne jól a falat.A cégnél ahova most bejárok van kantin, ott szoktam ebédezni, vacsorára meg kiflizsemleszalámi. CSak ma elmaradt az ebéd, mert 11-re értem ide és sok volt a teendő.
@Verus: A sörözéssel is ez a helyzet. Egyedül csak nem kezdek el kocsmázni. Meg minden nap nem lehet sörözőbe járni. Otthon sem szokásom. Ha jobb a csapolt ha nem (nyilván jobb), ha veszek egy hatos zsugor gambrinust az Albertban azzal elleszek péntekig (na jó, szerdáig).
Amugy megvolt a vacsi, kínait ettem. Nemtom mi volt, de állítólag csirke
Jó volt.
Pizzát nem találtam a közelben.Ja és a Gólem... kb 10 éve hajtok egy plüss gólemet. Egyszer láttam valahol, de nem vettem meg, azóta meg nem látok, de megvenném. Szívás.
Amit még jó lenne ha kapnék valahol, az a kisvakondos hajcsat a lányomnak, de azsenincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OLED monitor topic
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Gumi és felni topik
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Zyxel NAS326
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Dell Latitude 7290,12.5",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jó volt.